HomeSliderΗταν αποτελεσματική

Ηταν αποτελεσματική

Ουσιαστική και αποτελεσματική  η Ανόρθωση πανηγύρισε την σπουδαία νίκη (2-0)στο ντέρμπι επί του ΑΠΟΕΛ

Η νίκη της ομάδας του Κετσπάγια θεωρείται δίκαιη παρά το γεγονός ότι η αντίπαλη ομάδα διατήρησε την υπεροχή αλλά δεν μπόρεσε σε ακόμα ένα παιχνίδι να σκοράρει.

Ένα λάθος του Νούχιου στο 9΄όταν έστρωσε την μπάλα στον Βργκοτς έφερε το 1-0 για την «Κυρία» που διασφάλισε την μεγάλη της νίκη στο 67΄με τον Κβιλιτάια ο οποίος έστειλε την μπάλα ξανά στα δίχτα γράφοντας το 2-0.

Ετσι διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα του ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με τους νικητές να πανηγυρίζουν το σπουδαίο αποτέλεσμα και ταυτόχρονα να δημιουργούν νέα και μεγαλύτερα προβλήματα στο ΑΠΟΕΛ που μετά από 7 αγώνες έχει μόλις 8 βαθμούς και είναι χαρακτηριστικό ότι αδυνατεί να σκοράρει στους τελευταίους τρεις αγώνες για το πρωτάθλημα!

ΑΝΟΡΘΩΣΗ  : Λόρια, Γκαλίτσιος, Σίλντενφελντ, Βργκοτς, Κορέια (49΄ Σελίν), Νταουσβίλι, Χουσμπάουερ (58΄ Αρτυματάς), Μίχα, (69΄Μαργκάσα),Οκριασβίλι, Καλτσά, Κβιλιτάια
ΑΠΟΕΛ   : Σίλβα, Νσούε, Γουίλερ, Μερκή Ζόρζε, Γένσεν, Κλωναρίδη, (60΄Ατζίλι) Ντε Βινσέντι (7΄Λουντέμο), Νούχιου, Ζαχίντ, (72΄Μπεν Σαχάρ), Ντογκαλά
Στον πάγκο: Ουζόχο, Αποστολάκης, Εφραίμ, Σαχάρ, Σατσιάς, Ατζίλι, Ζεράλδες, Σιέλης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κορέια, Αρτυματάς, Κλωναρίδης, Νσούε, Ζαχίντ, Ζόρζε
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
Διαιτητής: Χριστοφή Τιμόθεος
Τ

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης