HomeSliderΌχι στους μετά Χριστόν προφήτες, ναι στα δεδομένα

Όχι στους μετά Χριστόν προφήτες, ναι στα δεδομένα

Μετά Χριστόν προφήτες, υπάρχουν πολλοί. Υπάρχουν όμως και στοιχεία τα οποία εάν αξιολογηθούν με… νηφαλιότητα λένε και αυτά την δική τους εκδοχή.

Ο λόγος φυσικά για την περίπτωση Οκριασβίλι και την Ομόνοια και γιατί ίσως τελικά ήταν καλύτερα που ο ποδοσφαιριστής δεν ντύθηκε στα πράσινα.

Πιο ήταν λοιπόν ένα από τα πλέον καθοριστικά στοιχεία της Ομόνοιας στην ιστορική της σεζόν ;

Η σταθερότητα.

Η διατήρηση ενός συνολικού ρυθμού και συνοχής της ομάδας σε επίπεδα που ακόμα και όταν δεν έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρό της, κατάφερνε να παίρνει τις νίκες ή να μην χάνει. Όπως επίσης και η διαθεσιμότητα των ποδοσφαιριστών που δεν είχαν συχνούς ή μεγάλους σε διάρκεια τραυματισμούς.

Καλώς ή κακώς (και χωρίς καμία διάθεση μείωσης του ποδοσφαιριστή) ο Τορνίκε Οκριασβίλι δεν είναι ένας σταθερός ποδοσφαιριστής τόσο σε θέμα απόδοσης όσο και σε θέμα διαθεσιμότητας αφού είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς.

Οι χρονιές του δεν είναι ”γεμάτες” από άποψη συμμετοχών και όταν έπαιζε υπήρχαν ξεκάθαρες αυξομειώσεις στην απόδοσή του με πιο πρόσφατο παράδειγμα την φετινή χρονιά.

Ενδεικτικά τα στατιστικά του ποδοσφαιριστή ανά χρονιά στην διάρκεια της καριέρας του:

φω

νν

Προφανώς και όταν βρεθεί στη μέρα του μπορεί να διαλύσει άμυνες και να κερδίσει παιχνίδια αλλά σε μια ομάδα που η σταθερότητα είναι κομβικής σημασίας -και πάντα κατά την άποψη του γράφοντος- μια τέτοια μεταγραφή θα αποτελούσε ρίσκο αφού κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι κάποιος θα είναι πάντα στη ”μέρα του”.

Λοΐζος Μωυσέως

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης