Το μακρινό ταξίδι για το Καζακστάν ξεκίνησε από τις 8:00 το πρωί σήμερα για την Ομόνοια, ενόψει της αυριανής πρεμιέρας στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ με αντίπαλο την Καϊράτ.
Οι «πράσινοι» θέλουν να έχουν θετικό ξεκίνημα στη νεοσύστατη διοργάνωση, παρά το άγνωστο του αντιπάλου.
Η Ομόνοια φιλοδοξεί ότι το ταξίδι στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν δεν θα σταματήσει τον Δεκέμβριο. Βρίσκεται σε όμιλο που δεν υπάρχουν τα μεγαθήρια, αλλά την ίδια ώρα δεν είναι και αμελητέες ομάδες.
Το ξεκίνημα λοιπόν θα γίνει αύριο στις 17:30 από το μακρινό Καζακστάν και το θετικό αποτέλεσμα θα είναι ό,τι καλύτερο. Η ομάδα παρά την απογοήτευση που υπήρξε από την ήττα στο παιχνίδι του πρωταθλήματος την περασμένη Κυριακή έχει προετοιμαστεί κατάλληλα.
Είναι αλήθεια ότι για να καταφέρει να πετύχει το στόχο της η Ομόνοια, θα πρέπει να παρουσιαστεί αλλαγμένη στο γήπεδο. Η εικόνα της στον προηγούμενο αγώνα δεν ήταν η ιδανική ή αυτή που έχει συνηθίσει τους φίλους της.
Ο Χένινγκ Μπεργκ γνωρίζει πώς να διαχειριστεί την όλη κατάσταση και να παρουσιάσει την ομάδα εντελώς διαφορετική.
Η Ομόνοια έχοντας τις εμπειρίες από την προηγούμενη σεζόν σε πολύ πιο δύσκολο όμιλο θα τις χρησιμοποιήσει ως επιπλέον όπλο για να φτάσει στο ζητούμενο.
Η ομάδα θα πραγματοποιήσει σήμερα στις 18:00 τη μία και μοναδική της προπόνηση στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η αυριανή αναμέτρηση. Εκεί ίσως διαφανεί και ποιες θα είναι οι προθέσεις του Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος στις 17:15 θα παραχωρήσει την καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου.

