ΑρχικήΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΤα προβλήματα μεγαλώνουν

Τα προβλήματα μεγαλώνουν

Η ήττα από το ΑΠΟΕΛ στον προχθεσινό αγώνα έχει μεγαλώσει τα προβλήματα στην Ομόνοια. Οι «πράσινοι» παρά την προσπάθεια που έγινε κυρίως στο α’ ημίχρονο στο τέλος δεν απέφυγαν την ήττα και καλούνται πλέον στον επαναληπτικό να κάνουν την υπέρβαση.

Κανείς σαφώς και δεν θα θυμάται ότι η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη από το ΑΠΟΕΛ. Εκείνο που μένει στη μνήμη και καταγράφεται ως ιστορία είναι το αρνητικό αποτέλεσμα για το «τριφύλλι». Με το που δέχθηκε το τέρμα της ισοφάρισης η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή κατέρρευσε. Ακόμα και όταν το ΑΠΟΕΛ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο δεν το αξιοποίησε στο βαθμό που θα έπρεπε.

Οι παθογένειες στην άμυνα εμφανίστηκαν για άλλο ένα παιχνίδι. Το ότι δέχθηκε δύο τέρματα από στημένη φάση αυτό θα πρέπει να απασχολήσει ιδιαίτερα τον Κύπριο τεχνικό για να καταφέρει να διορθώσει τα κακώς έχοντα. Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι αυτό θα φανεί στην πορεία. Από κει και πέρα διαφάνηκε σε άλλο ένα παιχνίδι ότι ο κακός προγραμματισμός του καλοκαιριού, τα πειράματα με τους προπονητές, αλλά και η μη ικανοποιητική ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο έχει στοιχίσει τα μέγιστα μέχρι στιγμής.

Ξέρουν όλοι πολύ καλά για να μην προκύψουν προβλήματα τα οποία θα έχουν αλυσιδωτές επιπτώσεις ότι η ομάδα στον επαναληπτικό θα πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό της και να ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα. Το παιχνίδι της 1ης Μαρτίου είναι τελικός και με μόνο ένα στόχο. Αυτό θα πρέπει να το αντιληφθούν όλοι αφού σε διαφορετική περίπτωση η ομάδα για δύο μήνες και κάτι δεν θα έχει κανένα στόχο ενώπιόν της.

Από την προχθεσινή αναμέτρηση υπήρξαν και θετικά στοιχεία. Η καλύτερη διάταξη της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο, η διάθεση που υπήρχε από τους ποδοσφαιριστές μέχρι το 50′ και η πίστη ότι θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι διαφορετικά.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή το γνώριζε ερχόμενος στην Ομόνοια ότι έχει πολλά πράγματα να διορθώσει. Αμυντικά και επιθετικά θέματα, με παίκτες που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα. Ο Κύπριος τεχνικός δεν κρατάει φυσικά το μαγικό ραβδί για να διορθώσει τα πάντα σε μία νύκτα. Θα χρειαστεί χρόνος και έχει μπροστά του δύο εβδομάδες για να παρουσιάσει την ομάδα στον επαναληπτικό πολύ καλύτερη.

Εστιαζόμαστε στον επαναληπτικό γιατί μόνο αν καταφέρει να προκριθεί θα έχει ελπίδες να σώσει τη χρονιά. Στο πρωτάθλημα δεν υπάρχει κάτι να διεκδικήσει. Ακόμα και να παραμείνει στην εξάδα θα έχει απλά ρόλο κομπάρσου αφού οι αποστάσεις από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη είναι πολύ μεγάλες. Να σημειώσουμε ότι το επόμενο παιχνίδι για την Ομόνοια είναι την ερχόμενη Δευτέρα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο στάδιο.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης