ΑρχικήΟΜΑΔΕΣΑνόρθωσηΠάει με φόρα στο ντέρμπι η Ανόρθωση

Πάει με φόρα στο ντέρμπι η Ανόρθωση

Σημαντική δοκιμασία περιμένει σήμερα την Ανόρθωση, η οποία στις 16:00 φιλοξενεί τον Απόλλωνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η αναμέτρηση έχει ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα της Αμμοχώστου, καθώς ένα θετικό αποτέλεσμα μπορεί να τη φέρει ακόμη πιο κοντά στον βασικό στόχο της παραμονής.

Η παρουσία του Μάουρο Καμορανέζι στον πάγκο φαίνεται να έχει αλλάξει την εικόνα της ομάδας, με την Ανόρθωση να παρουσιάζει βελτιωμένο πρόσωπο και να αισθάνεται πλέον μεγαλύτερη ασφάλεια σε σχέση με τη βαθμολογική της θέση. Παρ’ όλα αυτά, τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο και η ομάδα θέλει να κάνει ένα ακόμη καθοριστικό βήμα πριν από την έναρξη της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος.

Οι δύο διαδοχικές νίκες που προηγήθηκαν έχουν ανεβάσει αισθητά την ψυχολογία στο εσωτερικό της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές δείχνουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πιστεύουν στις δυνατότητές τους, στοιχείο που αποτυπώνεται και στην αγωνιστική εικόνα των τελευταίων αγώνων. Ωστόσο, η αποστολή απέναντι στον Απόλλωνα μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς πρόκειται για έναν αντίπαλο που διανύει περίοδο πολύ καλής φόρμας και διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο. Πιθανή επιτυχία θα σημαίνει την τρίτη συνεχόμενη νίκη, κάτι που δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντα Κρουζ δύσκολα θα βρίσκεται στην αποστολή, ενώ ο Κίκο θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας. Εκτός επιλογών παραμένουν επίσης οι Κις, Αρτυματάς και Ντιόν, με τον Καμορανέζι να εξετάζει αλλαγές στο αρχικό σχήμα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης