Με οδηγό τον Βέσκο Μιχαήλοβιτς, ο Εθνικός Άχνας πάει σήμερα (19:00) στο «Αμμόχωστος Επιστροφή» για να παίξει «τελικό» με την ΕΝΥ. Η ομάδα της Άχνας θέλει μόνο το «διπλό» για να συνεχίσει τη βαθμολογική αντεπίθεση για τη σωτηρία, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του β’ ομίλου του πρωταθλήματος. Ο Εθνικός έχει μπροστά του πέντε «τελικούς», με τον πρώτο να είναι ο σημερινός κόντρα στην ΕΝΥ. Έχει 27 βαθμούς και, αν πετύχει τη νίκη απέναντι στην ΕΝΥ, θα κάνει σημαντικό βήμα για την παραμονή.
Με τον Βέσκο Μιχαήλοβιτς στον πάγκο, ο Εθνικός δείχνει αναγεννημένος και αποφασισμένος να κρατηθεί στην Α’ Κατηγορία. Ο Μιχαήλοβιτς δεν αλλάζει την τακτική του και θα αντιμετωπίσει την ΕΝΥ με τη «συνταγή» που ακολούθησε στα παιχνίδια με ΑΕΛ και Ανόρθωση.
Ο Εθνικός προέρχεται από δύο θετικά αποτελέσματα που τον ξεκόλλησαν από την επικίνδυνη προτελευταία θέση.
Ο Αντερέγκεν εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει. Θέση στην επίθεση διεκδικεί και ο Σιβέριο. Ο Ιωακείμ Τούμπας άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Βέσκο και θα είναι ο φύλακας της εστίας σε ακόμη ένα παιχνίδι. Το ίδιο ισχύει για τον Μπαχανάκ στην άμυνα, ενώ ο Μασάδο θα αγωνιστεί ξανά ως δεξί μπακ. Επιπλέον, μετά από τρεις μήνες είναι διαθέσιμος και ο Οφόρι, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Νίκος Μουλαζίμης

