Μία επιστροφή και μία απουσία για την ΑΕΚ

ΑρχικήΟΜΑΔΕΣΑΕΚΜία επιστροφή και μία απουσία για την ΑΕΚ

Η πρεμιέρα των πλέι οφ είναι το μοναδικό ζητούμενο για την ΑΕΚ και ο Ραν Μπεν Σιμόν ξεκίνησε να προετοιμάζει την ομάδα του με στόχο να έχει θετικά αποτελέσματα και να προσπαθήσει να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου.

Ο Ισραηλινός προπονητής αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση τόνισε πως είναι πολύ περήφανος για τους παίκτες του. Ουσιαστικά ο προπονητής της ΑΕΚ είδε τους παίκτες του να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του αγώνα και να καταφέρνουν μια πολύ σημαντική νίκη.

Αυτό είναι κάτι το οποίο θέλει να διατηρήσει η ΑΕΚ και να επιδιώξει να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, ώστε να ανέβει ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Στο αγωνιστικό κομμάτι και σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Ανόρθωση, ο Άνχελ Γκαρθία θα επιστρέψει στην αποστολή, ενώ ο Τόγκια θα εκτίσει ποινή τιμωρίας. Θυμίζουμε ότι στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος οι κίτρινες κάρτες μηδενίζονται και πλην του Τόγκια, που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών στον αγώνα με την ΑΕΛ, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή άλλος παίκτης που κουβαλά τιμωρία στη δεύτερη φάση.

Όσον αφορά τον κόσμο της ΑΕΚ, υπάρχει τεράστια ικανοποίηση και ενθουσιασμός από την πορεία της ομάδας, ωστόσο η διοίκηση περιμένει πολύ περισσότερο κόσμο στους εντός έδρας αγώνα, ώστε να βοηθηθεί η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης