ΑρχικήΟΜΑΔΕΣΑνόρθωσηΗ διαιτησία έχει θέματα και φαίνεται...

Η διαιτησία έχει θέματα και φαίνεται…

Google

🔖 Πρόσθεσε το match.cy
στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

+ Προσθήκη τώρα →

Η Ανόρθωση κέρδισε το παιχνίδι με τη Δόξα και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν κάθε δικαίωμα να νιώθουν ότι η ομάδα αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Το 3-0 ήταν αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις και ήρθε, επιτέλους, η πρώτη εντός έδρας νίκη. Αυτό ήταν το ζητούμενο της αγωνιστικής και υλοποιήθηκε.

Ωστόσο, η φάση στις καθυστερήσεις όπου η ομάδα είχε πέναλτι αλλά δεν υποδείχθηκε, έφερε έντονες αντιδράσεις από όλους. Ο Δημήτρης Χριστοφόρου μίλησε στη χθεσινή εκπομπή “Goal N’ Roll” της Cytavision και αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα.

Αναφορικά με το κομμάτι της διαιτησίας εξέφρασε έντονα παράπονα και τόνισε ότι η Ανόρθωση είναι “καζάνι που βράζει” και πως υπάρχουν έντονες αντιδράσεις και στις τάξεις του κόσμου της ομάδας. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο παιχνίδι με την Ένωση όπου ο ΒΑΡίστας ήταν ο ίδιος όπως και στο παιχνίδι με τη Δόξα.

“Άμα κερδίζουμε δεν σημαίνει ότι δεν θα λέμε τίποτα. Έχουμε δει διαιτητές και ΒΑΡίστες να δείχνουν ασέβεια”, ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου της ομάδας.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης