Η επιστροφή του Ανδρόνικου Κακουλλή στην Ομόνοια είναι γεγονός. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν προφορικά και απομένει μόνο η υπογραφή των συμβολαίων. Όταν αποχώρησε ο Κακουλλής από την Ομόνοια, πρόλαβε και συμπλήρωσε 199 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Από το πρώτο του παιχνίδι με τη νέα περίοδο, θα φτάσει τις 200 εμφανίσεις του με τη φανέλα της Ομόνοιας.
Σε αυτή τη διαδρομή, σκόραρε 45 τέρματα και μοίρασε 29 ασίστ. Αναμφίβολα πρόκειται για έναν παίκτη που έγραψε την δική του ιστορία με την ομάδα της Λευκωσίας.

Η επανασύνδεση των δύο πλευρών ήταν προϊόν αμοιβαίας επιθυμίας. Από τη στιγμή που ο 25χρονος (3/5/2001) ποδοσφαιριστής εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στο «σπίτι» του όλα πήραν τον δρόμο τους, καθώς ευνόησαν και οι συνθήκες. Το γεγονός ότι στον πάγκο της ομάδας κάθεται ο Χένινγκ Μπεργκ έπαιξε καταλυτικό ρόλο, αφού είναι ο προπονητής ο οποίος καθιέρωσε τον Κακουλλή στην ομάδα του «τριφυλλιού».
Ο Κακουλλής έκανε ντεμπούτο στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος 2017-2018. Την σεζόν 2018-2019 κατέγραψε μία συμμετοχή με την πρώτη ομάδα, αγωνιζόμενος ως αλλαγή κόντρα στην ΑΕΚ. Ο ερχομός του Χένινγκ Μπεργκ έβαλε τον ποδοσφαιριστή για τα καλά στην εξίσωση των «πρασίνων», καθώς πήρε ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής. Έπαιξε σε 14 αγώνες πρωταθλήματος και σε 4 του Κυπέλλου, με απολογισμό 3 τέρματα, σε μία περίοδο που διακόπηκε λόγω κορονοϊού.
Την περίοδο 2020-2021 ο διεθνής επιθετικός ανέβασε τις… μετοχές του καθώς έγινε εκ των βασικών παικτών της Ομόνοιας. Έπαιξε σε 14 αγώνες πρωταθλήματος (2 γκολ), 3 στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και 4 στο Γιουρόπα Λιγκ (1 γκολ). Η ανοδική του πορεία συνεχίστηκε σταθερά εξ ου και η μεταγραφή στην ΑΪΚ Στοκχόλμης την άνοιξη του 2025. Πριν από ένα χρόνο ο Κακουλλής επαναπατρίστηκε για λογιαριασμό του Άρη και το επόμενο κεφάλιο γράφει ξανά Ομόνοια.
Χρίστος Αποστολίδης

