Η απόκτηση κεντρικού αμυντικού εγνωσμένης αξίας, ο οποίος θα είναι παρτενέρ του Ρομπέρζ, τέθηκε ως προτεραιότητα από τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ για τις προσθήκες του Απόλλωνα. Εξυπακούεται ότι ο παίκτης που θα ενταχθεί στο ρόστερ θα προορίζεται για βασικός, μαζί με τον έμπειρο Γάλλο, για τις δύο θέσεις των στόπερ.
Η συγκεκριμένη παράμετρος έπαιξε σημαντικό ρόλο στον χειρισμό της περίπτωσης Κατελάρη και τη στάση της διοίκησης, που έκανε πρόταση ανανέωσης στον ποδοσφαιριστή χωρίς να μπει σε «παζάρια». Πάντως, ο Κύπριος διεθνής πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις, αγωνιζόμενος με τον Ρομπέρζ στο κέντρο της άμυνας, όμως ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και δεν είχε πολλές συμμετοχές (13 συνολικά).
Λήφθηκε, επίσης, υπόψιν η επιστροφή του Γιώργου Μαλεκκίδη, ο οποίος ήταν ο άτυχος της περασμένης περιόδου, καθώς έμεινε παροπλισμένος από τον Δεκέμβρη και επανήλθε στο φινάλε του πρωταθλήματος, αγωνιζόμενος ως αλλαγή. Ο ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο αριστερό άκρο όσο και στο κέντρο της άμυνας και έδειξε πως αποτελεί αξιόπιστη εναλλακτική επιλογή.
Στο Κολόσσι ευελπιστούν πως ο 25χρονος (14/7/1997) Μαλεκκίδης θα επανέλθει δριμύτερος και θα αποτελέσει εσωτερική μεταγραφή για τους πρωταθλητές.
Γιώργος Χατζηαντώνης
