ΑρχικήΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΔυνατά τεστ για το ΑΠΟΕΛ

Δυνατά τεστ για το ΑΠΟΕΛ

Το ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε χθες το πρόγραμμα της προετοιμασίας του αλλά και τα φιλικά παιχνίδια. Η ομάδα της Λευκωσίας θα δώσει αρκετά δυνατά παιχνίδια τόσο στην Ολλανδία όσο και στην Κύπρο. Στόχος είναι η σωστή προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να θέλει να δοκιμάσει την ομάδα του απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους.

Θυμίζουμε ότι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει από τις 25 Ιουλίου μέχρι τις 3 Αυγούστου στην Ολλανδία και η ομάδα θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με ηρεμία. Ο κόσμος αναμένει την επίσημη ενημέρωση για την πρώτη ανοιχτή προπόνηση, η οποία θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο, σύμφωνα με τη χθεσινή ανακοίνωση.

Το επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να προκύψουν ακόμα πιο ξεκάθαρα δεδομένα όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας. Η επιτροπή προγραμματισμού δουλεύει καθημερινά για να καταλήξει σε συμφωνία με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν, θέλοντας να στελεχώσει κατάλληλα το ρόστερ ενόψει και της επίσημης έναρξης της προετοιμασίας.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης