Η Δόξα υποδέχεται τον Άρη σε αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνεται η 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta. Το παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία και για τις δύο ομάδες, αφού η γηπεδούχος βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία (12η), ενώ η «ελαφρά ταξιαρχία» είναι στη δεύτερη θέση και με επιτυχία θα μειώσει τη διαφορά της από την κορυφή σε 2 βαθμούς.
Ρικάρντο Σέου και Αλεξέι Σπιλέφσκι ανακοίνωσαν την ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξουν την ομάδα τους στο «Γλαύκος Κληρίδης Κατωκοπιά – Επιστροφή». Οι επιλογές των δύο προπονητών είναι:
Δόξα: Σισκόφσκι, Αντενόν, Μεσέν, Καραμανώλης, Κοβάσεβιτς, Βαγιέχο, Ίλιτς, Μπένι, Μέσκα, Σόμπτζικ, Ιωσηφίδης.
Άρης: Βανά Άλβες, Μποακί, Μπρόρσον, Μουσούντα, Καζού, Σόκε, Στρούσκι, Μπαμπίκα, Μπένγκτσον, Στεπίνσκι, Κακόριν.
Διαιτητές: Χρυσοβαλάντης Θεουλή (Στέφανος Αναστασίου, Γιώργος Σάββα), 4ος διαιτητής: Ροβέρτος Κώστα, VAR: Μάριος Χριστοφόρου, AVAR: Ξένια Ηροδότου.

