HomeΟΜΑΔΕΣΝέα ΣαλαμίναΧωρίς κανένα άγχος η Νέα Σαλαμίνα

Χωρίς κανένα άγχος η Νέα Σαλαμίνα

Η Νέα Σαλαμίνα είχε φέτος ως στόχο από την αρχή της σεζόν να μείνει μακριά από τις θέσεις που οδηγούν σε διαβάθμιση. Το στόχο τον έχει πετύχει εδώ και αρκετές αγωνιστικές. Μάλιστα, κατά την πορεία είχε και τη δυνατότητα να κτυπήσει ακόμα και την είσοδό της στην εξάδα. Στην πορεία φάνηκε ότι κάτι τέτοιο ήταν δύσκολο. Η Νέα Σαλαμίνα όμως κατάφερε εκείνο που ήθελε. Η χρονιά ανεξαρτήτως σε ποια θέση θα τερματίσει η ομάδα είναι ήδη πετυχημένη. Αν μάλιστα μέσω της απόφασης της Δικαστικής πάρει την πρόκριση στα χαρτιά για τους «8» του κυπέλλου, τότε θα έχει έναν άλλο στόχο να πετύχει. Να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο θεσμό.

Την ερχόμενη Πέμπτη, η ομάδα θα ταξιδέψει στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ. Ένα παιχνίδι στο οποίο έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Στον τελευταίο αγώνα με το ΑΠΟΕΛ η ομάδα απογοήτευσε με την παρουσία της, αλλά ήταν εμφανές ότι οι απουσίες την επηρέασαν. Έτσι και αλλιώς το φετινό ρόστερ δεν έχει το απαιτούμενο βάθος και αυτό φάνηκε και σε άλλα παιχνίδια. Πάντως, η ήττα από το ΑΠΟΕΛ δεν έχει στεναχωρήσει κανέναν. Αντίθετα, έχει πεισμώσει περισσότερο τους παίκτες που είναι αποφασισμένοι την ερχόμενη Πέμπτη να πάνε στη Λεμεσό και να κερδίσουν.

Τις επόμενες ημέρες και μέσω των προπονήσεων θα διαφανεί αν ο Κύπριος προπονητής Χριστόδουλος Χριστοδούλου θα έχει περισσότερες επιλογές. Να σημειώσουμε ότι Μπεχαράνο θα επιστρέψει καθώς εξέτισε την ποινή του. Παπαγεωργίου, Ντουρμισάι και Ντάτκοβιτς θα διαφανεί αν θα μπορέσουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Υπενθυμίζουμε ότι αποχώρησε τραυματίας ο Καρλίτος. Ο Φερνάντεζ που ήταν στην αποστολή στον προηγούμενο αγώνα θα είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης