ΑρχικήΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαOμόνοια / Τσάμπιονς Λιγκ και καλοκαιρινή... ενίσχυση!

Oμόνοια / Τσάμπιονς Λιγκ και καλοκαιρινή… ενίσχυση!

Το να στεφθεί η Ομόνοια πρωταθλήτρια, με τα τωρινά βαθμολογικά και αγωνιστικά δεδομένα, είναι απλά θέμα χρόνου. Μάλιστα, αν η ΑΕΚ έχει βαθμολογικές απώλειες στο σημερινό της παιχνίδι και ”πράσινοι” νικήσουν αύριο τον Απόλλωνα τότε θα είναι καθ μαθηματικά πρωταθλητές!

Από εκεί και πέρα το ”τριφύλλι”, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αγωνίζεται από του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ και δεν είναι κρυφό πως το να συμμετάσχει η ομάδα στην League Phase αποτελεί διακαή πόθο των φίλων της. Φυσικά κάτι τέτοιο, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα πραγματοποιηθεί ακόμη και εάν η ομάδα ενισχυθεί ακόμη πιο πολύ στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Σε κάθε περίπτωση, το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ, θα ενισχυθεί εκεί και όπου πρέπει την θερινή μεταγραφική περίοδο προκειμένου να παρουσιαστεί ακόμη πιο ισχυρό τόσο στις εκτός όσο και στις εντός συνόρων διοργανώσεις.

Το υπάρχον ρόστερ, απέδειξε πως είναι δυνατό και ποιοτικό και με το… παραπάνω, όμως αν η ομάδα θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη τότε σαφώς θα πρέπει να ενισχυθεί κατάλληλα.

Προφανώς, την δεδομένη στιγμή, κάτι τέτοιο δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητες αφού το πρωτάθλημα είναι εν εξελίξει!

- Advertisement -

Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης