HomeSliderΕλεύθεροι κι ωραίοι!

Ελεύθεροι κι ωραίοι!

Η ισπανική ομάδα ανέργων ποδοσφαιριστών προκρίθηκε στον τελικό του διεθνούς τουρνουά «Korantina Cup» που διεξάγεται αυτές τις μέρες στην Πάφο. Ο ΠΑ.Σ.Π., με ανακοίνωσή του, συγχαίρει την ομάδα για την επιτυχία της και επισημαίνει κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία.

Όπως σημειώνεται ο Ισπανικός Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών συγκροτεί την ομάδα «AFE Fútbol» μέσα από την επιλογή ανέργων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε αγώνες ώστε να τους παρακολουθήσουν προπονητές και σκάουτερ και να αποδείξουν ότι αξίζουν την επανένταξη τους στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Θα μπορούσε, μάλιστα, να χαρακτηριστεί ως η Εθνική Ανέργων της Ισπανίας.

Στις επιλογές του προπονητή Ινιάκι Μπέα βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Κόκε Βέγκας, Ραζάκ, Τόνι Εσκομπέδο, Καρδένας, Ονε, Αλμπεντόθα, Χοσέ Γκαρθία, Άνχελ Λόπεθ, Φόρκας, Πόλεϊ, Ίσμα Τραορέ, Μονρόι, Σέρχι, Μπεροκάλ, Ίσμα Σέρο, Σολέρ, Λομπάτο, Άλεξ.

Με τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη να είναι προ των πυλών έχει ενδιαφέρον να δούμε κατά πόσο θα βρεθούν παίκτες της εν λόγω ομάδας που να «γυαλίσουν» σε κυπριακές ομάδες. Ο χρόνος θα δείξει…

Κουτσομπόλης

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης