HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΛΗ πρόκληση είναι μεγάλη για την ΑΕΛ

Η πρόκληση είναι μεγάλη για την ΑΕΛ

Πολύ σημαντικό και παράλληλα δύσκολο παιχνίδι περιμένει την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Κρις Κόουλμαν θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ και θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, μετά και το επιτυχημένο πέρασμα από το «Αμμόχωστος-Επιστροφή» απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Η αναφορά μας για τη μεγάλη πρόκληση που έχουν να αντιμετωπίσουν οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν έχει να κάνει μόνο με τη δυναμικότητα του αντιπάλου, αλλά και την πολύ καλή πορεία που διανύει το τελευταίο διάστημα.

Έχει να κάνει και με το δεδομένο ότι ο αγώνας θα γίνει χωρίς την παρουσία των φιλάθλων της. Ο κόσμος της ΑΕΛ απέδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου ότι αποτελεί διαχρονικό στήριγμα για την ομάδα και αυτό είναι κάτι το οποίο βοηθά ποικιλοτρόπως. Τόσο τη διοίκηση που αισθάνεται τη στήριξη σε αυτή τη δύσκολη χρονιά, όσο και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι παίρνουν δύναμη από τη μαζική παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο.

Είναι ένα κομμάτι το οποίο άπαντες καλούνται να διαχειριστούν κατάλληλα, ώστε η παρουσία της ομάδας στο γήπεδο να επηρεαστεί σε πολύ μικρό βαθμό. Είναι κάτι το οποίο σαφέστατα και προβληματίζει και την τεχνική ηγεσία, αλλά την ίδια στιγμή αποτελεί και ένα σημαντικό κίνητρο για την ομάδα της Λεμεσού. Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία θα αγωνιστούν και για τον κόσμο της ομάδας που δεν θα είναι στο γήπεδο, ώστε να τους προσφέρουν άλλη μια σημαντική επιτυχία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζονται μονάχα οι τραυματίες Παπαφώτης και Τρισκόφσι. Επιστρέφει στην αποστολή ο Γερολαίμου.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης