HomeΟΜΑΔΕΣΠάφος F.C.Το κίνητρο της κορυφής

Το κίνητρο της κορυφής

Η Πάφος FC θα φιλοξενήσει σήμερα (19:00) την Καρμιώτισσα στο «Στέλιος Κυριακίδης» για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος και στόχος της είναι το τρίποντο, ώστε να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας και να πετύχει την τρίτη σερί της νίκη στο πρωτάθλημα.

Στο σημερινό παιχνίδι προκύπτει η ιδιαιτερότητα ότι ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο δεν θα είναι στο πάγκο. Ο Ισπανός προπονητής συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών (3) και έτσι θα βρίσκεται στην κερκίδα. Αυτός που θα τον αντικαταστήσει και θα κοουτσάρει είναι ο βοηθός του, Σεμπάστιαν Κορόνα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ισπανός θα βρίσκεται στην κερκίδα, καθώς κάτι τέτοιο είχε συμβεί και την περσινή σεζόν, με την ομάδα τότε να κερδίζει τον Οθέλλο εκτός έδρας.

Η παφιακή ομάδα πριν τη διακοπή στο πρωτάθλημα ήταν σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και αυτό αντικατοπτρίζεται από το γεγονός ότι βρίσκεται στην κορυφή, έχοντας την καλύτερη επιθετική γραμμή και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα.

Το ζήτημα είναι με την επιστροφή σήμερα στη δράση η αγωνιστική εικόνα να μην έχει διαφοροποιηθεί. Το παιχνίδι είναι εντός έδρας και αυτό το στοιχείο θα πρέπει να αξιοποιηθεί στο έπακρο. Στα τρία προηγούμενα παιχνίδια πέτυχε δύο νίκες και μία ισοπαλία που έφεραν και τις μοναδικές απώλειες μέχρι στιγμής. Σκόραρε σε όλα τα παιχνίδια και δέχθηκε δύο τέρματα.

Η σημερινή αντίπαλος έδειξε την προηγούμενη αγωνιστική κερδίζοντας τον Απόλλωνα ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά, έτσι θα χρειαστεί από όλους η απαραίτητη συγκέντρωση και πειθαρχία στο γήπεδο.

Στα θετικά για τον Ισπανό προπονητή είναι ότι δεν προκύπτει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα. Με άλλα λόγια, ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο έχει ευχάριστο πονοκέφαλο για τους παίκτες που θα επιλέξει στο αρχικό σχήμα, έχοντας ταυτόχρονα στο μυαλό και το παιχνίδι που θα ακολουθήσει κόντρα στη Χάιντενχαϊμ στο «ΆλφαΜέγα» για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Κόνφερενς Λιγκ.

Με αυτό ως δεδομένο είναι ορατό να προκύψουν αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, αφού πρέπει να γίνει και σωστή διαχείριση του ρόστερ.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης