HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΚΑΕΚ: Με τη βοήθεια της έδρας θέλει το τρίποντο

ΑΕΚ: Με τη βοήθεια της έδρας θέλει το τρίποντο

Η άνοδος είναι εμφανής για την ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα και αυτή καταγράφεται στα θετικά αποτελέσματα που απέσπασε. Η μεγάλη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ την προηγούμενη αγωνιστική ήταν η απτή απόδειξη της συνεχούς βελτίωσης. Όμως για να μην πάει στα σκουπίδια η συγκεκριμένη νίκη, η ομάδα της Λάρνακας την Κυριακή υποδεχόμενη την Ανόρθωση πρέπει να μαζέψει άλλους τρεις βαθμούς. Η αξιοποίηση της έδρας στο έπακρο θα είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για την ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ στην προσπάθεια υλοποίησης των στόχων που έχουν τεθεί.

Οι «κιτρινοπράσινοι» παρά το κακό αρχικό ξεκίνημα, στη συνέχεια φάνηκε ότι μπήκαν στον σωστό δρόμο. Έχουν πλέον βάλει τις βάσεις εκείνες που χρειάζονταν ώστε από δω και πέρα να πατούν γερά. Ο Νορβηγός προπονητής δούλεψε σκληρά και αυτή η δουλειά φάνηκε και στο γήπεδο. Μάλιστα, σε σύντομο χρονικό διάστημα που ίσως δεν ανέμενε κανείς. Όμως, όπως γράψαμε και πιο πάνω, υπάρχουν ακόμα αρκετά πράγματα να γίνουν προς τη σωστή κατεύθυνση.

Την Κυριακή η νίκη είναι άνευ διαπραγμάτευσης. Είναι το μοναδικό ζητούμενο. Ο Χένινγκ Μπεργκ θα στερηθεί τις υπηρεσίες τριών ποδοσφαιριστών. Ο Λέδες δεν θα είναι έτοιμος (αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα), ο Ναούμ επίσης είναι παροπλισμένος, ενώ πολύ σημαντική κρίνεται η απουσία του τιμωρημένου Καμπρέρα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης