HomeΟΜΑΔΕΣΑπόλλωνΟ Απόλλωνας δεν αδιαφορεί για το κύπελλο...

Ο Απόλλωνας δεν αδιαφορεί για το κύπελλο…

Η διάκριση στο κύπελλο είναι διαχρονικός στόχος του Απόλλωνα και ως εκ τούτου το σημερινό (18:00) παιχνίδι με τον Οθέλλο έχει τη δική του σημασία για τη λεμεσιανή ομάδα. Ο Αντριάν Γκούλα ευελπιστεί ότι οι ποδοσφαιριστές του θα δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα προκειμένου να φύγουν από το «Δασάκι» με την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Οι «γαλάζιοι» είναι το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης, όμως για να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους θα πρέπει να το δείξουν μέσα στο γήπεδο.

Κατά τ’ άλλα ο αγώνας θεωρείται χρήσιμος από πολλές απόψεις όπως ήρθαν τα πράγματα. Ο Σλοβάκος τεχνικός έχει τη δυνατότητα να κάνει κάποιες δοκιμές προκειμένου να εξάγει συμπεράσματα για μελλοντική χρήση και ταυτόχρονα να δοκιμάσει επί χάρτου το πλάνο που προτίθεται να παρατάξει στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Βασική επιδίωξη του κ. Γκούλα είναι να βελτιώσει την επιθετική ισχύ της ομάδας του, έχοντας κατά νου ότι σημείωσε 3 τέρματα σε ισάριθμα παιχνίδια. Αυτό, μάλιστα, θα πρέπει να το επιτύχει στην απουσία του βασικού επιθετικού της ομάδας Πέδρο Μάρκες. Ο… κλήρος πέφτει πλέον στον Ντορεγκαράι, ο οποίος αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ούτως ώστε να «ζεσταθεί» για το πρωτάθλημα.

Εν κατακλείδι, ο Απόλλωνας θέλει να αξιοποιήσει το σημερινό παιχνίδι για να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος στη συνέχεια, με απώτερο σκοπό να μπει σε τροχιά επιτυχιών.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης