HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοια ΑραδίππουΟι δηλώσεις των προπονητών από το ''Τάσος Μάρκου''

Οι δηλώσεις των προπονητών από το ”Τάσος Μάρκου”

Τα όσα είπαν οι δύο προπονητές:

Μαρτίνς:

“Πολύ σημαντική νίκη. Είχαμε καλή παρουσία και τα προηγούμενα τρία παιχνίδια όμως σήμερα ήταν διαφορετικά. Με τον Άρη ήμασταν δημιουργικοί και οργανωμένοι όμως καταφέραμε να σκοράρουμε και δύο γκολ.  Το κάναμε στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο διαχειριστήκαμε το αποτέλεσμα. Ήταν σημαντικό οι παίκτες να μη χαλαρώσουν στο δεύτερο μέρος λόγω του προβαδίσματος”.

Στη διάσκεψη είπε:

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους της Ομόνοιας Αραδίππου. Νιώσαμε την ενέργεια από τις κερκίδες και μας βοήθησε πολύ στο πρώτο ημίχρονο να προηγηθούμε με δύο γκολ. Το ματς είχε δύο εικόνες για εμάς. Στο πρώτο μέρος κρατούσαμε την μπάλα και ήμασταν οργανωμένοι στο παιχνίδι μας κάνοντας κινήσεις και δημιουργώντας χώρο. Στο δεύτερο ημίχρονο επειδή αναγκαστήκαμε να κάνουμε δύο αλλαγές δεν κρατήσαμε το ίδιο στιλ όμως ήμασταν ακόμα οργανωμένοι και είχαμε θέληση”

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τους πρώτους τρεις βαθμούς και τα πρώτα γκολ της ομάδας. Όμως το πιο σημαντικό ήταν ο τρόπος που παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος ήμασταν λίγο πιο αμυντικογενής αλλά και οργανωμένοι.”

“Χρησιμοποιήσαμε πολλούς παίκτες. Κύπριους και ξένους. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ελπίζω αυτό το παιχνίδι να μας δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση και ελπίδα για το μέλλον”

 

Γκούντμαν:

“Είμαστε πολύ απογοητευμένοι μετά από την σημερινή ήττα. Προσπάθησα να επικεντρωθώ στις αδυναμίες αλλά δυστυχώς δεν λειτούργησε. Η Ομόνοια Αρ. έπαιξε καλύτερα από εμας, αυτό είναι αλήθεια”.

“Στο β’ ημίχρονο προσπαθήσαμε δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, όμως, πρέπει να συνεχίσουμε…”.

“Στον ποδόσφαιρο δεν γίνονται θαύματα, είμαστε μια νέα ομάδα, έχουμε αποκτήσει 15-16 παίκτες. Οι περισσότεροι από αυτούς βρίσκονται στην ομάδα μας 2-3 βδομάδες. Δημιουργήσαμε αυτή την ομάδα με χαμηλό μπάτζετ”.

“Οι οπαδοί της ΕΝΠ θέλουν νίκη, όμως, πρέπει ν’ αντιληφθούν την πραγματικότητα. Δεν είναι εύκολο, είναι απλά η αρχή και θα συνεχίσουμε…”.

 


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης