HomeΟΜΑΔΕΣΕθνικόςΕθνικός: Ολοένα και γίνεται καλύτερος

Εθνικός: Ολοένα και γίνεται καλύτερος

Πριν ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα, ο Εθνικός γνώριζε ότι έχει πολύ δύσκολο έργο στους πρώτους αγώνες και προετοιμάστηκε για να παρουσιαστεί έτοιμος για αυτά τα μεγάλα παιχνίδια. Δύο συνεχόμενα παιχνίδια είχε στο ΓΣΠ με Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ, ακολουθούσε το εντός έδρας παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα και η εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Με το τέλος αυτών των αγώνων, ο Εθνικός έχει τέσσερις βαθμούς και η μέχρι τώρα συγκομιδή κρίνεται ικανοποιητική. Είναι η μοναδική ομάδα που κέρδισε το ΑΠΟΕΛ και μάλιστα εκτός έδρας και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό χθες στο «ΑΕΚ Αρένα» σκοράροντας μάλιστα δύο τέρματα απέναντι στην ΑΕΚ.

Μοναδικό μελανό σημείο σε αυτή την προσπάθεια, ήταν η εντός έδρας ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα. Ωστόσο, η ομάδα του Μπαντία αντέδρασε και παρουσιάστηκε πολύ δυνατή στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο στόχος για άνετη παραμονή στην κατηγορία είναι απόλυτα εφικτός, με βάση αυτά που έδειξε έως τώρα η ομάδα από την Άχνα.

Η εικόνα της είναι σταθερά καλή (με εξαίρεση) το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα όπου δέχθηκε την ανατροπή στο τέλος και φαίνεται ότι ο Μπαντία με τους συνεργάτες του κάνουν πολύ καλή δουλειά. Πρέπει να σημειώσουμε και τις πολύ καλές επιλογές παικτών που έγιναν και φαίνεται ότι ο Εθνικός παραμένει σε υψηλό επίπεδο.

Ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνας με την Ανόρθωση, όπου ο Εθνικός θα επιδιώξει να πάρει το πρώτο του τρίποντο εντός έδρας.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης