HomeΟΜΑΔΕΣΠάφος F.C.Πάφος FC: Απολαμβάνει μόνη το απόλυτο των βαθμών

Πάφος FC: Απολαμβάνει μόνη το απόλυτο των βαθμών

Η νίκη απέναντι στην ΑΕΛ ήταν αποτέλεσμα ανατροπής για την ομάδα της Πάφου. Ήταν η πρώτη φορά στο οποίο η ομάδα του Καρθέδο βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρωτάθλημα και κατάφερε να φύγει νικήτρια. Είχε αρκετές ευκαιρίες και πέραν των τριών τερμάτων που σημείωσε και αυτό είναι κάτι το οποίο καταγράφεται στα θετικά.

Μετά τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής που ολοκληρώνεται απόψε, η Πάφος είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει απώλειες στο πρωτάθλημα. Μετρά το απόλυτο των βαθμών και παρουσιάζεται πιο έτοιμη από ποτέ για να διεκδικήσει τον φετινό τίτλο.

Για την ώρα, το πρωτάθλημα μπαίνει στην άκρη γιατί ακολουθεί την Τετάρτη το παιχνίδι του Σούπερ Καπ με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ. Η Πάφος έχει ανάγκη το τρόπαιο, γιατί θέλει να δώσει συνέχεια από την περσινή κατάκτηση του Κυπέλλου. Θα πάει στο «Άλφα Μέγα» με στόχο να κερδίσει το παιχνίδι και αναμένουμε να δούμε με ποιο τρόπο θα παρατάξει την ομάδα του ο κ. Καρθέδο. Αναμένονται ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τα παιχνίδια που προηγήθηκαν.

Θυμίζουμε ότι ακολουθεί η 5η αγωνιστική το σαββατοκύριακο, ενώ την επόμενη βδομάδα θα έχουμε και τον πρώτο αγώνα για το Κόνφερενς Λιγκ. Σύμφωνα με τα πιο πάνω δεδομένα, αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής αρκετοί παίκτες της ομάδας σε αυτούς τους αγώνες.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης