HomeΟΜΑΔΕΣΠάφος F.C.Πάφος FC: Μπορεί και θέλει να κάνει την ανατροπή

Πάφος FC: Μπορεί και θέλει να κάνει την ανατροπή

Τα πράγματα για την Πάφος FC ενόψει του επαναληπτικού αγώνα της Πέμπτης είναι απλά. Στα χαρτιά πάντα, γιατί στο γήπεδο πολλά μπορούν να αλλάξουν. Καλείται να ανατρέψει τα δεδομένα που δεν είναι με το μέρος της και να πάρει την πρόκριση. Το έκανε και απέναντι στη Ζαλγκίρις όπου και πάλι κλήθηκε να ανατρέψει την ήττα με 2-1 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα. Με άλλα λόγια, γνωρίζει το τι πρέπει να πράξει το βράδυ της Πέμπτης στο «Άλφα Μέγα», ενώπιον του κόσμου της.

Η παφιακή ομάδα όμως θα πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένη. Το γεγονός ότι μέχρι στιγμής στα παιχνίδια της δεν είναι σταθερή, την επηρεάζει άμεσα. Αποκλείστηκε από το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ είναι για δεύτερη φορά με την πλάτη στον τοίχο στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Τα ατομικά λάθη είναι αυτά που πρέπει να περιοριστούν. Η συγκέντρωση των παικτών πρέπει να είναι πολύ καλύτερη. Και επιθετικά η ομάδα καλείται να δείξει τις αρετές της. Ο Χουάν Κάρλος Καρθέδο τη δεδομένη στιγμή μπορεί να κριθεί αρνητικά υπό την έννοια ότι η ομάδα με βάση το υλικό που διαθέτει δεν «βγάζει» την ανάλογη εικόνα στο γήπεδο. Τις επόμενες ημέρες, θα διαφανεί κατά πόσον ο Μελούσο που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο «Βασίλ Λέφκσι» θα μπορέσει να είναι στη διάθεσή του. Είναι και ο μοναδικός αμφίβολος για την αναμέτρηση της Πέμπτης. Αν δεν καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, τότε ο Κώστας Πηλέας είναι αυτός που θα τον αντικαταστήσει. Από κει και πέρα θα διαφανεί τις επόμενες ημέρες ποιοι παίκτες θα προτιμηθούν για την ενδεκάδα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης