HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΛ«Κολλημένη» στην πρεμιέρα η ΑΕΛ

«Κολλημένη» στην πρεμιέρα η ΑΕΛ

Η αναμέτρηση με τη Δόξα είναι προ των πυλών και φυσιολογικά μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων στην ΑΕΛ. Η λεμεσιανή ομάδα θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική για να διεκδικήσει τη διάκριση και ένα νικηφόρο ξεκίνημα θα είναι ό,τι καλύτερο.

Ο Χρίστος Χαραλάμπους έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας, με τις δηλώσεις του μετά από το τελευταίο φιλικό με την Ανόρθωση και ευελπιστεί πως το κλίμα στις τάξεις της ομάδας θα τονωθεί περαιτέρω με μία πειστική εμφάνιση στην πρεμιέρα. Το βράδυ της Δευτέρας, η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τη Δόξα εκτός έδρας, σε αγώνα που κρύβει παγίδες τις οποίες θέλει να αποφύγει.

Ο Κύπριος τεχνικός προσπαθεί να περιορίσει στο ελάχιστο τις αδυναμίες που έδειξε η ομάδα ούτως ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρώτου επίσημου αγώνα της νέας περιόδου.

Στα θετικά για τον προπονητή της ΑΕΛ καταγράφεται το γεγονός ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι και κατ’ επέκταση έχει την ευχέρεια να κάνει τις καλύτερες επιλογές για την ενδεκάδα.

Εξίσου σημαντική παράμετρος είναι ο υγιής ανταγωνισμός που προκύπτει από τη στελέχωση του ρόστερ, παρότι υπάρχουν ακόμα δύο εκκρεμότητες. Όλοι οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να κερδίσουν την εκτίμηση του προπονητή τους, με θετικές προεκτάσεις για τη γενική εικόνα της ομάδας. Οι τρεις τελευταίες προπονήσεις θεωρούνται καθοριστικές για το σχήμα με το οποίο θα χτυπήσει το παιχνίδι ο κ. Χαραλάμπους.

Στο μεταξύ, εντείνεται η προσπάθεια για να ολοκληρωθούν οι δύο τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ. Επισήμως προαναγγέλθηκε η απόκτηση του Εζεκιέλ Χέντι για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης, ενώ ο Σέρβος Σλάβολιουμπ Σρνιτς προβάλλει ως ο βασικός υποψήφιος για να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στη μεσαία γραμμή με την πώληση του Τσιμπόλα.

Όσον αφορά τον Χέντι, πληροφορίες αναφέρουν ότι εκκρεμεί η καταβολή του ποσού που συμφωνήθηκε στη Σλόβαν Μπρατισλάβας για να κλείσει η μεταγραφή και το θέμα αναμένεται να κλείσει σύντομα. Με τον Σρνιτς έμειναν κάποια θέματα διαδικαστικού χαρακτήρα προκειμένου να επισημοποιηθεί η συμφωνία με τις υπογραφές του σχετικού συμβολαίου.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης