HomeSlider«Κλειδί» η διαχείριση του ρόστερ

«Κλειδί» η διαχείριση του ρόστερ

Μετά από μικρό διάλειμμα με το ρεπό της Κυριακής, οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις για να συνεχίσουν την προετοιμασία ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Ωστόσο, ο Χένινγκ Μπεργκ δεν μπορεί να δουλέψει το πλάνο, λόγω της απουσίας των διεθνών και αναγκαστικά τους περιμένει για να προχωρήσει ανάλογα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κούσουλος, Τζιωνής ξεκίνησαν ως βασικοί στο παιχνίδι της Εθνικής με το Λουξεμβούργο και έπαιξαν για μία ώρα (αντικαταστάθηκαν στο 62’). Ο Ντούρις έπαιξε σε όλη τη διάρκεια του χθεσινού νικηφόρου (1-0) αγώνα της Σλοβακίας με τη Σκοτία, ενώ ο Χούμποτσαν έμεινε εκτός αποστολής. Οι πέντε Κύπριοι διεθνείς (σ.σ. Κυριακίδης, Λοΐζου, Κακουλλής οι υπόλοιποι) θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους αύριο, όπως και ο Σέχου (Νιγηρία). Οι δύο Σλοβάκοι, ο Λανγκ (Ουγγαρία) και ο Μαυρίας (Ελλάδα) έχουν αγώνα και την Τετάρτη. Στις προπονήσεις επιστρέφουν από αύριο οι διεθνείς με την Ελπίδων, Παναγιώτου, Χαραλάμπους.

Ο Νορβηγός θα πρέπει να κάνει εκ νέου διαχείριση του ρόστερ λόγω των διαδοχικών υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ, αφού με την επιστροφή στη δράση, η Ομόνοια θα έχει νέο… βουνό να ανέβει. Μετά τους «ερυθρόλευκους» θα ταξιδέψει στην Ισπανία για το παιχνίδι με τη Γρανάδα (26/11), ακολούθως θα παίξει με τον Ερμή (30/11) στο ΓΣΠ και έπεται το τελευταίο εντός έδρας ματς του 5ου ομίλου με τον ΠΑΟΚ (3/12). Το «μενού» περιλαμβάνει και το ντέρμπι «αιωνίων» με το ΑΠΟΕΛ (7/12), καθώς και την αποστολή στο Ρότερνταμ για τον αγώνα με την Αϊντχόφεν (10/12).

Δεδομένου ότι οι «πράσινοι» θέλουν να ανακάμψουν στο πρωτάθλημα και να πλησιάσουν την κορυφή της βαθμολογίας θα έχει ενδιαφέρον η προσέγγιση του κ. Μπεργκ στα επόμενα παιχνίδια, με ορατό το ενδεχόμενο να δώσει πλέον βάρος στην εγχώρια διοργάνωση. Εντούτοις, θεωρείται απίθανο να αδιαφορήσει η ομάδα στα εναπομείναντα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ και ο Νορβηγός θα πρέπει να βρει τη φόρμουλα για καλές εμφανίσεις σε διπλό ταμπλό.

Γιώργος Χατζηαντώνης

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης