HomeΔΙΕΘΝΗΝίκες για Βόρεια Μακεδονία και Σλοβακία

Νίκες για Βόρεια Μακεδονία και Σλοβακία

Τα Σκόπια νίκησαν 2-1 την Εσθονία, με τον Ιβάν Τρισκόφσκι να πετυχαίνει το πρώτο γκολ της ομάδας του.

Λίγα 24ωρα πιο πριν η Βόρεια Μακεδονία πανηγύρισε τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική επιτυχία της σε εθνικό επίπεδο καθώς με το 1-0 επί της Γεωργίας στην Τιφλίδα στον τελικό των playoffs πήρε το εισιτήριο για την τελική φάση του Euro όπου θα συμμετάσχει για παρθενική φορά στην ιστορία της.

Η επιτυχία αυτή μέθυσε τον Ιγκόρ Ανγκελόφσκι και τους παίκτες του, ωστόσο δεν στάθηκε αρκετή για να τους αποσυντονίσει, αφού στο πρώτο τους παιχνίδι μετά από την επική πρόκριση, κατάφεραν εκ νέου να βγουν νικητές.

Αντίπαλος ήταν η Εσθονία για τον 2ο όμιλο της League C, με την Βόρεια Μακεδονία να βλέπει μεν τον Σάπινεν να ισοφαρίζει το γκολ του Τρικόφσκι αλλά να βρίσκει το νικητήριο γκολ από τον Στογιανόφσκι στο 68ο λεπτό.

Οι Τρισκόφσκι και Σπιρόφσκι της ΑΕΚ, ο Σισκόφσκι της Δόξας που ήταν βασικοί και ο Μπογκαντίνοφ του Εθνικού Άχνας που ήταν στον πάγκο, πανηγύρισαν τη νίκη κόντρα στον Μπαράνοφ της Καρμιώτισσας.

Όσον αφορά στο άλλο ματς του Nations League που άρχισε στις 16:00, η Σλοβακία επιβλήθηκε 1-0 της Σκωτίας με γκολ του Γκρέγκους και δεν της επέτρεψε πανηγυρίσει πρόωρα τον προβιβασμό της στην League 1 του Nations League.

Ο επιθετικός της Ομόνοιας Μίχαλ Ντούρις έπαιξε σε ολόκληρο το 90λεπτο, ενώ ο αμυντικός των πρασίνων Τόμας Χούμποτσαν έμεινε εκτός αποστολής.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης