HomeSliderΜε παλληκαριά η Καρμιώτισσα (vid)

Με παλληκαριά η Καρμιώτισσα (vid)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο αγώνας Καρμιώτισσα – Ανόρθωση στο «Στέλιος Κυριακίδης» στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 και πήραν από ένα βαθμό.

Και τα δύο γκολ με τα οποία διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα επιτεύχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Αρχικά στο 62΄ ο Σάσι με ωραίο διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ. Τέσσερα λεπτά αργότερα (66΄) ο Μίχα βρήκε δίχτυα με ωραίο πλασέ μετά από ασταθή  απόκρουση του Κυριακίδη σε σουτ του Κορέια.

Η Καρμιώτισσα ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Χατζηβασίλη στο 72΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η Ανόρθωση έχασε την ευκαιρία να ανεβεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Πλέον, έχει 20 βαθμούς και συγκατοικεί με τον Απόλλωνα στην πρώτη θέση. Από την άλλη, η Καρμιώτισσα με 7 βαθμούς παραμένει στην 11η θέση.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (Χρύσης Μιχαήλ): Κυριακίδης, Χριστοφή (80΄ Πολύζος), Μαλεκκίδης, Πέρες, Ευσταθίου, Ρέινολντς, Παχίπης, Χατζηβασίλης, Ο. Σάσι (90΄ +3 Σάββα), Μπαρκάν (69΄ Καπαρτής), Ρομό

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Τιμούρ Κετσπάγια): Τζουρ, Γκαλίτσιος, Βργκοτς, Σελίν, Κορέια, Κ. Αρτυματάς, Χουσμπάουερ (69΄ Ντασουβίλι), Μίχα, Καλτσάς (75΄ Μανιάς), Ελουντού (85΄ Χριστοφή), Κβιλιτάια

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κωνσταντίνος Φελλάς (Μάριος Δημητριάδης – Κυριάκος Σωκράτους),
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πέρες, Ρομό / K. Αρτυματάς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Χατζηβασίλης

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης