HomeSliderΝέες εξετάσεις

Νέες εξετάσεις

Η καλή εικόνα της Εθνικής στο φιλικό παιχνίδι με την Ουγγαρία αποτελεί «πυξίδα» για το νέο δυνατό τεστ με αντίπαλο την Ουκρανία, σήμερα το απόγευμα (19:00, ΡΙΚ2) εκτός έδρας.

Η τοποθέτηση του Νίκου Κωστένογλου σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες είναι ενδεικτική του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζει τον αγώνα στο Χάρκοβο: «Συνεχίζουμε τη δύσκολη προσπάθειά μας, σε ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι, έχοντας να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που παίζει γρήγορο, τεχνικό και συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Η εικόνα μας στο τελευταίο παιχνίδι έστειλε αισιόδοξα μηνύματα. Υπάρχει μια ανησυχία ως προς την κόπωση. Ελπίζω στο τέλος της ημέρας να ανταποκριθούμε και να κλείσουμε αυτό το ταξίδι με μια καλή παρουσία», ανέφερε αρχικά ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Κληθείς να σχολιάσει την αντίπαλο της Εθνικής μας, ο κ. Κωστένογλου είπε: «Η Ουκρανία δεν στηρίζεται σε κάποιους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές αλλά είναι ομάδα συνόλου, με ταχύτητα και συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο. Εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάποια προβλήματα, δεν είχαμε και αρκετό χρόνο προετοιμασίας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που αγωνιζόμαστε, όμως πάντα αισιοδοξούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την καλύτερη δυνατή εμφάνιση».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Δημήτρης Χριστοφή, ο οποίος επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι πάντα υπάρχουν κίνητρα για τους διεθνείς: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια δυνατή και ποιοτική ομάδα που σε μια εβδομάδα θα αγωνιστεί στην τελική φάση του Γιούρο. Είναι μια ομάδα πιο έτοιμη από εμάς, όμως έχουμε και εμείς τα δικά μας κίνητρα. Πάντα όταν αγωνίζεσαι με την Εθνική υπάρχουν στόχοι και κίνητρα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την Κύπρο μας», ανέφερε από πλευράς του ο έμπειρος επιθετικός.

Χωρίς προβλήματα

Η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήμαστος ολοκληρώθηκε χθες βράδυ με προπόνηση στο στάδιο «Μέταλιστ», όπου θα διεξαχθεί ο σημερινός φιλικός αγώνας. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ΚΟΠ, δεν προέκυψε οποιοδήποτε πρόβλημα και όλοι οι ποδοσφαιριστές τέθηκαν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Υπενθυμίζεται ότι στην αποστολή της Εθνικής βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Ανδρέας Αβραάμ, Κωστάκης Αρτυματάς, Δημήτρης Χριστοφή, Ανδρέας Κατσαντώνης, Ιωάννης Πίττας, Χαράλαμπος Κυριάκου, Ανδρέας Παναγιώτου, Ανδρέας Παρασκευάς, Μάριος Ηλία, Κωνσταντίνος Ηλία, Θωμάς Νικολάου, Παναγιώτης Ζαχαρίου, Κωνσταντίνος Σωτηρίου, Νεόφυτος Μιχαήλ, Πάρης Ψάλτης, Στέλιος Ανδρέου, Ιωάννης Κούσουλος, Κωνσταντίνος Παναγή, Λοΐζος Λοΐζου, Φώτης Παπουλής, Νικόλας Ιωάννου, Ανδρέας Καρώ, Γρηγόρης Κάστανος, Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Έκτωρ Κυπριανού.

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης η αποστολή θα πετάξει για την επιστροφή στη βάση της.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης