HomeSliderΙωάννου-Ακόμη πιο αβέβαιο

Ιωάννου-Ακόμη πιο αβέβαιο

Το μέλλον του Νικόλα Ιωάννου στη Νότινγκαμ Φόρεστ γίνεται ακόμη πιο αβέβαιο, σύμφωνα και με σημερινό δημοσίευμα της αγγλικής ιστοσελίδας, nottinghampost.com. Να υπενθυμίσουμε ότι ο 25χρονος διεθνής Κύπριος αριστερός οπισθοφύλακας φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στον Άρη Θεσσαλονίκης. Το συμβόλαιο του με τη Φόρεστ πάντως λήγει το 2023, αλλά το τελευταίο διάστημα το όνομα του έχει συνδεθεί με ομάδες της Κύπρου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα ο 27χρονος Άγγλος αριστερός οπισθοφύλακας, Τζος Ράφελς, ο οποίος είναι στόχος της Νότινγκαμ Φόρεστ, αποχωρεί από την Όξφορντ Γιουνάιτεντ.

«Όσον αφορά τους κόκκινους (σ.σ. Νότινγκαμ Φόρεστ) ο προπονητής Κρις Χιούτον έχει δοκιμάσει αρκετές λύσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας από τότε που έχει αντικαταστήσει τον Σαμπρί Λαμουσί την περσινή χρονιά, ενώ έχει φύγει και ο Γιούρι Ριμπέιρο από τον σύλλογο.

Ο Νικόλας Ιωάννου έχει ένα αβέβαιο μέλλον, ενώ ο Γκαετάν Μπονγκ είναι δεδομένο ότι έχει ενημερωθεί ότι μπορεί να ψάξει για νέα ομάδα. Αυτό θα σήμαινε ένα νέο αριστερό οπισθοφύλακα που πιθανώς να έρθει στο Σίτι Γκράουντ αυτό το καλοκαίρι. Και η Φόρεστ θα μπορούσε να κάνει κίνηση για τον Ράφελς, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος στο τέλος του μήνα, με τον Ρόμπινσον (σ.σ. προπονητής Όξφορντ Γ.) μα ψάχνει για τον αντικαταστάτη του πρώην παίκτη της Κόβεντρι Σίτι».

Χρίστος Τζιοβάνη

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης