HomeSliderΚέρδισε ο καλύτερος(vid)

Κέρδισε ο καλύτερος(vid)

Η ΑΕΚ με μια μεστή εμφάνιση έπραξε το καθήκον της και κέρδισε την Δόξα με 2-0 στην Αρένα. Η ομάδα του Καρίγιο έλεγχε τον αγώνα, και έφθασε στη νίκη με τέρματα στις αρχές και των δυο ημιχρόνων. Πρώτος βρήκε δίχτυα ο Ναράνχο στο 11’ της αναμέτρησης με απευθείας φάουλ και στο 48’ με εκτέλεση πέναλτι ο Φλοριάν έγραψε το 2-0.

Στο 5΄ όμως έπειτα από λάθος του Μουκτάρη, ο Φλοριάν έφυγε σε τετ α τετ, με τον Σισκόφσκι όμως να πέφτει στα πόδια του και να μαζεύει τη μπάλα. Αυτή η φάση έδωσε το έναυσμα για την ΑΕΚ ώστε να ανεβάσει στροφές και να απειλήσει ουσιαστικά. Και αυτό το ανέβασμα της ΑΕΚ έφερε αποτέλεσμα μιας και στο 11’ μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Ναράνχο, η μπάλα αναπάφθηκε στα δίχτυα του Σισκόφσκι με την ΑΕΚ έτσι να ανοίγει το σκορ στο 1-0.

Με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο και στο 47’ η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι σε μια φάση που πραγματικά ήταν δύσκολη και δεν ξεκαθαρίζει απ’ τις επαναληπτικές προβολές αν ήταν ή όχι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φλοριάν, ο οποίος ήταν εύστοχος και έγραψε το 2-0. Στο 51’ ο Μακρής θα μπορούσε να ανεβάσει και άλλο το δίχτυ του σκορ, όμως η κεφαλιά του πέρασε εκτός.

Η Δόξα αναγκαστικά βγήκε στην επίθεση, με την ΑΕΚ να βρίσκει χώρους για να τελειώσει το παιχνίδι και στο 58’ έχασε άλλη μια σπουδαία ευκαιρία, όταν ο Φλοριάν έφυγε σε τετ α τετ με τον Σισκόφσκι να του λέει και πάλι όχι.

ΑΕΚ : Τέουνκενς, Αντωνιάδης, Τρουγιόλς, Άμπραχαμ, Ακοράν (62΄ Σπόλιαριτς), Χέιτλι, Φερνάντεθ, Γκονζάλεθ, Φλοριάν (62΄ Τρισκόφσκι), Ναράνχο (78΄ Νάντο), Μακρής

ΔΟΞΑ: Σισκόφσκι, Εγγλέζου, Μουκτάρης, Μιντίκκης (72΄ Φιρμίνο), Χριστοφή, Μπόλιεβιτς, Οικονομίδης (62΄ Λουίς Κάρλος), Τραϊτσέφσκι (56΄ Κίκας), Μέσκα, Ολιβέιρα, Σαντίκ

Σκόρερς: Ναράνχο (11′), Φλοριάν (47′) / –

Κίτρινες Κάρτες: Σπόλιαριτς / Τραϊτσέφσκι, Μπόλιεβιτς

 

 

 

 

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης