HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΑνατροπή με Ουάρντα ο Βόλος

Ανατροπή με Ουάρντα ο Βόλος

Ο Βόλος επικράτησε με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανθεσσαλικό στο ματς με το οποίο άνοιξε η 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Οι Βολιώτες αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 3′, γύρισαν το ματς με τον Ουάρντα να κερδίζει πέναλτι στο 55′ (χέρι του Σάλιακα) και να σκοράρει στο 77′ με κεφαλιά ανενόχλητος μέσα από την περιοχή του ΠΑΣ. Ακυρώθηκε και τέρμα του Αιγύπτιου στο 23′ για επιθετικό φαουλ του Δουβίκα. Ο ΠΑΣ μετά τον Άρη και τον Ολυμπιακό… έπιασε στον ύπνο και τον Βόλο. Οι Ηπειρώτες άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, στην πρώτη επίσκεψή τους στα καρέ του Γκαραβέλη. Σέντρα του Σιόντη στην περιοχή, ο Παμλίδης κατέβασε εξαιρετικά την μπάλα και εκτέλεσε στην κίνηση για το 0-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να συνέλθουν και να ξυπνήσουν. Είχαν ένα σουτ του Μαρτίνες στο 8′ (ακίνδυνο για τον Χουτεσιώτη) και έφτασαν σε ένα γκολ στο 23′ αλλά ακυρώθηκε από το VAR για επιθετικό φαουλ του Δουβίκα. Στον φορ του Βόλου καταλογίστηκε πως έσπρωξε τον Σάλιακα, αμφότεροι ήταν στο πρώτο δοκάρι, μπροστά από τον Ουάρντα, η μπάλα πέρασε και έφτασε στον Αιγύπτιο ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε. Πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και διακοπές στο ματς για φαουλ, παρατηρήσεις και κίτρινες κάρτες από τον διαιτητή. Τελευταία αξιόλογη στιγμή, ένα σουτ του Δουβίκα που πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Γκαραβέλη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος μπήκε δυνατά στο ματς και στην πρώτη του… κατεβασιά κέρδισε πέναλτι. Ο Ουάρντα προσπάθησε να κατεβάσει την μπάλα, αυτή βρήκε στο χέρι του Σάλιακα και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Μπαριέντος λοιπόν, στο 56′ έφερε το ματς στα ίσα. O Bόλος συνέχισε να πιέζει για την ανατροπή, ενώ ο ΠΑΣ πιο συντηρητικά, περίμενε τον Βόλο και έψαχνε την… στιγμή του σε κάποια αντεπίθεση. Στο 65′ ο Δουβίκας δεν τελείωσε καλά την φάση (η μπάλα πάνω από την εστία του Χουτεσιώτη). Kαι στο 77′ έφτασε στην ανατροπή στο 77′. Κόρνερ από τα δεξιά από τον Μπαριέντος, ο Ουάρντα ανενόχλητος στην περιοχή δίχως να σηκωθεί και πολύ από το χορτάρι με το κεφάλι έκανε το 2-1! Οι Ηπειρώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν και να πάρουν τουλάχιστον τον βαθμό. Αλλά πέρα από μία άστοχη κεφαλιά του Ελευθεριάδη στο 88ο λεπτό δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία του Γκαραβέλη.

ΝΠΣ Βόλος: Γκαραβέλης, Φεράρι, Ντεντάκης, Σάντσες, Κολόμπο, Ριένστρα, Τσοκάνης(37′ Περέα), Μπαριέντος, Δουβίκας(81′ Κιάκος), Ουάρντα, Μαρτίνες(90+1′ Νίνης)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Χουτεσιώτης, Σάλιακας(89′ Μπρενέρ), Πέρσμαν, Εραμουσπε, Παντελάκης, Φάμπρι, Σιόντης(81′ Ντομίνγκες), Νάουμετς(61′ Λεό), Καρτάλης, Κριζμάν, Παμλίδης

aek365.gr

 

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης