HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΧρυσός ο βαθμός

Χρυσός ο βαθμός

Θετικότατος ο βαθμός που πήρε ο Εθνικός στο Τάσος Μάρκου. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ηττήθηκε και η Σαλαμίνα και ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με την Ένωση και κατάφερε να ισοφαρίσει ο βαθμός κρίνεται ικανοποιητικός. Πήγε για την νίκη στο Τάσος Μάρκου αλλά και ο βαθμός δεν τον χαλάει. Η ομάδα της Άχνας πήγε στους 43 βαθμούς και με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα έχει σημαντικότατο προβάδισμα για παραμονή. Δέκατη αλλά σημαντικότατη ισοπαλία για τον Εθνικό.

Από τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια ο Εθνικός θα δώσει τα δύο στο Δασάκι. Πρώτα με Ερμή και Καρμιώτισσα και στο φινάλε θα αντιμετωπίσει την Πάφο στο Στέλιος Κυριακίδης.  Να σημειωθεί πως ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία του Εθνικού μετά το 2-2 με την Σαλαμίνα.

Ο Ηλίας Χαραλάμπους δήλωσε πως εάν δεν μπορείς να κερδίσεις είναι προτιμότερο να μην χάσεις. Τόνισε επίσης πως κρατάμε τον βαθμό και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι.

Ο Μιγκελίτο σκόραρε σε άλλο ένα παιχνίδι με την Ένωση και έδωσε τον βαθμό στον Εθνικό. Απουσίαζε ο Ντόλεζαλ λόγω καρτών που επανέρχεται με τον Ερμή.

Νίκος Μουλαζίμης

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης