HomeSliderΣίγουρα όχι-Το ένα είναι ψίχουλα για το whizzkid

Σίγουρα όχι-Το ένα είναι ψίχουλα για το whizzkid

Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι Πάφος FC έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Ομόνοια για την απόκτηση του Λοΐζου Λοΐζου! Μάλιστα γίνεται λόγος για ένα εκατομμύριο ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης.

Σιγά μην τον δώσει η πρωταθλήτρια Ομόνοια για ψίχουλα… Διότι για ένα whizzkid (παιδί θαύμα) σαν τον Λοΐζου το ένα εκατομμύριο ευρώ είναι ψίχουλα. Ο νεαρός διεθνής εξτρέμ των «πρασίνων» αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο ταλέντο που έβγαλε το κυπριακό ποδόσφαιρο τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία.

Στα 17 του χρόνια έχει κερδίσει θέση βασικού στην πρωταθλήτρια Κύπρου με το «σπαθί» του και παράλληλα δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι και το 2024! Η εξέλιξη του είναι τρομερή και το μέλλον προδιαγράφεται μεγάλο για αυτόν. Η Ομόνοια έχει επενδύσει πάνω του και σίγουρα όταν θα έρθει η ώρα που ο ίδιος θα πει ότι θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το κυπριακό δεν θα του σταθεί εμπόδιο… Βέβαια αυτό θα γίνει με ένα ανάλογο αντίτιμο. Προσθέστε ακόμη ένα μηδενικό στο ένα εκατομμύριο και θα βγάλετε και το ποσό που θα αξίζει σε μερικά χρόνια ο Λοΐζου. Να θυμίσουμε ότι ήδη πριν από λίγο καιρό υπήρξαν δημοσιεύματα, τα οποία έκαναν λόγο για ενδιαφέρον από Μπενφίκα και Ολυμπιακό Πειραιώς.

Μάστανγκ

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης