HomeSliderΚαι τα... μυαλά στο ντέρμπι!

Και τα… μυαλά στο ντέρμπι!

Η προσοχή όλων στην Ομόνοια είναι στραμμένη αποκλειστικά στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Απόλλωνα, το οποίο θεωρείται καθοριστικό στην προσπάθεια για κατάκτηση του τίτλου.

Οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν ένα ακόμα τρίποντο στο Τσίρειο, προκειμένου να εκτροχιάσουν έναν βασικό τους ανταγωνιστή, αφού σε περίπτωση που φέρουν σε πέρας την αποστολή τους θα ξεφύγουν 7 βαθμούς από τους «γαλάζιους».

Η προετοιμασία μπαίνει στην τελική ευθεία, με τους διεθνείς να μαζεύονται σιγά – σιγά και ο Χένινγκ Μπεργκ θα θέσει σε εφαρμογή του πλάνο του από την Παρασκευή, οπότε και αναμένεται απαρτία στο «Ηλίας Πούλλος».

Οι επιστροφές αρχίζουν από σήμερα, καθώς οι Παναγή, Κούσουλος, Τζιωνής, Λοΐζου, Παπουλής ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Κύπρου. Το ίδιο ισχύει και με τους Χούμποτσαν, Ντούρις (Σλοβακία), Σέχου (Νιγηρία), ενώ Λανγκ και Μαυρίας θα είναι οι τελευταίοι της… παρέας, αφού η Ουγγαρία και η Ελλάδα παίζουν σήμερα με την Ανδόρα και τη Γεωργία αντίστοιχα.

Ο Νορβηγός τεχνικός θα αξιολογήσει την κατάσταση ενός εκάστου, ανάλογα με το χρόνο συμμετοχής που είχαν, με πρώτιστο σκοπό να παρουσιάσει «φρέσκα» πόδια σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων. Το θετικό για τον κ. Μπεργκ είναι ότι αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές ήταν παρόντες στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών και μέσα από το πρόγραμμα που ακολούθησε τους αποφόρτισε, ούτως ώστε να είναι έτοιμοι για τη δύσκολη συνέχεια.

Στα θετικά για τον προπονητή του «τριφυλλιού» είναι το γεγονός ότι διαθέτει πληθώρα ποιοτικών επιλογών και αυτό του επιτρέπει να διαχειρίζεται το ρόστερ χωρίς να επηρεάζεται η εικόνα της ομάδας. Αυτός είναι και ο λόγος που η Ομόνοια βρίσκεται στην κορυφή, παρά το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα που είχε από την αρχή της σεζόν με τη συμμετοχή της στην Ευρώπη.

Εξίσου σημαντική παράμετρος είναι και το αήττητο που διατηρεί στα ντέρμπι κατά την τρέχουσα σεζόν, το οποίο θα επιδιώξει να διευρύνει, καθώς προσφέρει πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Σημειώνουμε ενδεικτικά ότι τη δεδομένη στιγμή η Ομόνοια υπερισχύει των ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο σε όλα τα πιθανά σενάρια.

Γιώργος Χατζηαντώνης

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης