HomeSliderΑπό την θεωρία στην πράξη

Από την θεωρία στην πράξη

Ρεπό ξεκούρασης απόλαυσαν χθες οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ και από σήμερα ξεκινά η δουλειά για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, η οποία θα γίνει την Τρίτη 6 Απριλίου και θα ξεκινήσει στις 19:30.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν έχει μαζί του όλους τους ποδοσφαιριστές λόγω εθνικών ομάδων, ωστόσο θα δουλέψει σκληρά και θα προσπαθήσει να τους προετοιμάσει κατάλληλα για το παιχνίδι με τους «μαυροπράσινους».

Ενδεχόμενη επιτυχία στο παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης σίγουρα θα φέρει και κέρδος στη βαθμολογία στην ομάδα της Λεμεσού.

Ο προπονητής της ομάδας ζήτησε από τους παίκτες να δείξουν την απαιτούμενη προσοχή στο παιχνίδι, αφού ο αντίπαλος έχει δείξει πόσο δυνατός είναι και πόσο εύκολα μπορεί να κάνει τη ζημιά εάν δεν προσεχτεί.

Θεωρητικά η ΑΕΛ είναι το φαβορί για το τρίποντο, αλλά αυτό θα πρέπει να το δείξουν και οι ποδοσφαιριστές εντός αγωνιστικού χώρου. Είναι στη… μέση και ο εξαιρετικός εντός έδρας απολογισμός, στον οποίο η ΑΕΛ θέλει να δώσει συνέχεια παίρνοντας το νικηφόρο αποτέλεσμα και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, από σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν κάπως τα δεδομένα. Οι σίγουρες απουσίες είναι αυτές των Μεντόγεβιτς και Αβντιγιάι.

Ο πρώτος συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών και θα λείψει από αυτό το παιχνίδι έπειτα από επιλογή της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Αβντιγιάι αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Ομόνοια και δέχθηκε ακόμα δύο αγωνιστικές επιπλέον από τον αθλητικό δικαστή.

Οι περιπτώσεις οι οποίες «καίνε» την τεχνική ηγεσία είναι αυτές των Άντονι Γεωργίου και Αντρέ Τεϊσέιρα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και αυτή τη στιγμή θεωρούνται εξαιρετικά αμφίβολοι για να βρεθούν στην αποστολή της ομάδας. Ο πρώτος είχε αποκλειστεί και από την αποστολή της εθνικής μας ομάδας λόγω τραυματισμού.

Οι αρχικές ενδείξεις έλεγαν ότι θα προλάβει την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, αλλά αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες να είναι στην αποστολή του αγώνα είναι μοιρασμένες. Τα ίδια δεδομένα ισχύουν και για την περίπτωση του Τεϊσέιρα.

Χρίστος Αποστολίδης

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης