HomeSliderΚούμας: Προσπάθεια για να επανέλθει ο κόσμος στα γήπεδα - Στήριξη 7,5 εκ. !

Κούμας: Προσπάθεια για να επανέλθει ο κόσμος στα γήπεδα – Στήριξη 7,5 εκ. !

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ αναφέρθηκε στη στήριξη που παρέχει η Ομοσπονδία προς τα σωματεία, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της πανδημίας του κορονοϊού. Αναφερόμενος στο διαμοιρασμό ποσού 2.5 εκατομμυρίων ευρώ, ο Γιώργος Κούμας, δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ότι η συνολική βοήθεια προς τα σωματεία ανέρχεται σε 7.5 εκ., αφού δόθηκαν και 5 εκ. για κάλυψη μέρους των υποχρεώσεων των ομάδων προς το κράτος.

«Η πανδημία επηρέασε σημαντικά το ποδόσφαιρο μας. Δεν είναι μόνο 2.5 εκατομμύρια που δόθηκαν στα σωματεία. Σε αυτό το ποσό πρέπει να προσθέσουμε και τα 5 εκ. που δόθηκαν για να τα βοηθήσουμε όσον αφορά στις υποχρεώσεις τους προς το κράτος. Για να έχουμε απαιτήσεις από το κράτος πρέπει και εμείς να είμαστε σωστοί στις υποχρεώσεις μας», ανέφερε σχετικά και πρόσθεσε: «Τα 2.5 εκατομμύρια που διαμοιράστηκαν σε όλες τις Κατηγορίες ήταν μια σοβαρή ένεση για τα σωματεία. Σίγουρα δεν επιλύονται όλα τα προβλήματα με αυτό το ποσό. Είμαστε σε ανοικτό διάλογο με την Κυβέρνηση και το Υπουργείου Οικονομικών και περιμένουμε να οριστεί συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να ζητήσουμε την αρωγή του κράτους ούτως ώστε το ποδόσφαιρο μας να επανέλθει εκεί που πρέπει. Θεωρώ ότι στις δύσκολες στιγμές που περνά ο κόσμος, το ποδόσφαιρο αποτελεί μια διέξοδο, μια ένεση ελπίδας».

Ο κ. Κούμας σχολίασε και το θέμα της επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα:

«Δυστυχώς, ο κόσμος το παρακολουθεί το ποδόσφαιρο από την τηλεόραση, λόγω των συνθηκών. Η προσπάθεια της Ομοσπονδίας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, είναι να επανέλθει ξανά ο κόσμος στα γήπεδα. Ελπίζουμε ότι θα έλθουν καλύτερες μέρες και ο κόσμος να μπορεί να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο από τα γήπεδα», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Σε 10 χρόνια αποκόμισε 1 δις – Η ομάδα παράδειγμα ΚΑΙ για την Κύπρο

”Aιώνιο”: Ξεκάθαρη η διαφορά ποιότητας – Τι μπορεί να επηρεάσει

Η πορεία και οι ιστορικές στιγμές του ”στρατιώτη” Πατσατζόγλου

O ”φύλακας-άγγελος” θα είναι και σήμερα εκεί

Βελγικό δημοσίευμα: ”Περιορισμένη η ποιότητα του ρόστερ που είχε ο Βάλεμ”

Τεράστιο το κίνητρο – Το ”σύνθημα” Μπεργκ

Καλή η καταστροφολογία αλλά…

ΑΠΟΕΛ: Αποφασισμένο για τη νίκη – Όλα τα αγωνιστικά δεδομένα

Τα θετικά νέα για το αιώνιο έφεραν νέες ”σκέψεις” Μπεργκ

To πιο μεγάλο της ”όπλο” στα playoffs

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης