HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΧρύσης: Δεν γίνεται σε κάποια παιχνίδια να υπάρχει VAR και σε άλλα όχι - Σήμερα ίσως χρειαζόταν !

Χρύσης: Δεν γίνεται σε κάποια παιχνίδια να υπάρχει VAR και σε άλλα όχι – Σήμερα ίσως χρειαζόταν !

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρύση Μιχαήλ:

Ήταν παιχνίδι όπου γνωρίζαμε τις δυσκολίες. Σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου η ΑΕΛ ήταν η ομάδα που κατάφερε να μας δημιουργήσει τις περισσότερες ευκαιρίες από οποιαδήποτε ομάδα. Προσεγγίσαμε σωστά νομίζω το παιχνίδι.

Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα πέναλτι όμως η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά αντέδρασαν σωστά.  Κρατηθήκαμε στο παιχνίδι. Κερδίσαμε μέτρα και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να πάρουμε κάτι παραπάνω.

Περάναμε δύσκολες συνθήκες με τον κορωνοϊό. Το είπα αρκετές φορές ότι το πρωτάθλημα δεν μπορεί να διεξαχθεί επί ίσοις όροις γιατί αρκές ομάδες χάνουν πολλούς ποδοσφαιριστές.

Αυτό το οποίο συνέβηκε και συμβαίνει με το VAR αντιλαμβάνεστε δεν γίνεται να συμβαίνει. Ξεκίνησε το VAR και δεν γίνεται να επιλέγονται κάποια παιχνίδια. Καταβαίνω ότι έχει κάποιο πρόγραμμα και δυσκολίες όμως σε κάποιες φάσεις σήμερα ο διαιτητής ίσως χρειαζόταν τη βοήθεια από το VAR.

Ελπίζω στη συνέχεια να μη συμβεί κάτι τέτοιο ξανά.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης