HomeSliderΒελτίωση με σφραγίδα Λένον

Βελτίωση με σφραγίδα Λένον

Παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται όλο και πιο έντονη η σφραγίδα του Νιλ Λένον στη σταθερή βελτίωση της Ομόνοιας. Η ομάδα του «τριφυλλιού» εμφανίστηκε απόλυτα συνεπής σε άλλο ένα κρίσιμο ραντεβού και βρέθηκε σε θέση ισχύος για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου με τη νίκη της επί της Ανόρθωσης. Και το έκανε με μεστή και πειστική εμφάνιση στην πιο δύσκολη, ίσως, έδρα.

Ένα μήνα και τρεις βδομάδες μετά την ανάληψη των ηνίων, ο Βορειοϊρλανδός κατάφερε να μεταμορφώσει την ομάδα και το κυριότερο να ανάψει ξανά τη… σπίθα για κάτι καλό στην τρέχουσα σεζόν στο «λαό». Διότι η Ομόνοια που είδαμε στον επαναληπτικό με την ΑΕΛ και προχθές στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται την κατάκτηση του κυπέλλου. Έγινε ξανά ομάδα υψηλών προδιαγραφών που κυριαρχεί με γρήγορο, επιθετικό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο. Όσο για την πρόοδο που παρουσιάζει είναι «προϊόν» της ατομικής βελτίωσης της πλειοψηφίας των ποδοσφαιριστών της, οι οποίοι αποδίδουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Είναι προφανές ότι αυτό πιστώνεται στον κ. Λένον, ο οποίος φαίνεται πως βρήκε το «κουμπί» των παικτών και προπάντων κάνει πράξη τις τοποθετήσεις του. Διότι αξιολόγησε σωστά το έμψυχο υλικό που διαθέτει μέσα από τα παιχνίδια πρωταθλήματος και καταστάλαξε στο πλάνο με το οποίο κυνηγά τη διάκριση.

Ο ίδιος, πάντως, φρόντισε να χαμηλώσει τους τόνους, αφού την Τετάρτη 4 Μαΐου η Ομόνοια θέλει άλλη μία καλή εμφάνιση προκειμένου να πάρει το «εισιτήριο» για τον τελικό της 25ης Μαΐου. Το 2-0 εκτός έδρας φαντάζει ως ιδανικό αποτέλεσμα, όμως ο βαθμός δυσκολίας παραμένει ψηλός και θα χρειαστεί άλλη μία πειστική εμφάνιση για να επιτευχθεί η αποστολή.

Προηγείται, πάντως, το παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Δόξα την Πρωτομαγιά στο Μακάρειο, στο οποίο αναμένεται να γίνει διαχείριση του ρόστερ και κατ’ επέκταση αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Γιούστε δεν υπολογίζεται για το εν λόγω παιχνίδι, ενώ είναι αμφίβολος και για τον επαναληπτικό.

Στο πιο κρίσιμο, μέχρι το επόμενο, παιχνίδι της σεζόν αναμένεται να κάνει έντονη την παρουσία του ο «12ος παίκτης», που ζεστάθηκε για τα καλά με την προχθεσινή εμφάνιση.

Γιώργος Χατζηαντώνης

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης