HomeSliderΠέρασε δύσκολα από το Παραλίμνι η Ομόνοια

Πέρασε δύσκολα από το Παραλίμνι η Ομόνοια

Η Ομόνοια συνάντησε αρκετές δυσκολίες στο παιχνίδι με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών. Το «τριφύλλι» πήρε τη νίκη με 3-2 σετ και με τον τρόπο αυτό άφησε ακόμα ένα πολύτιμο πόντο στην προσπάθεια που κάνει για να κατακτήσει και τον φετινό τίτλο.

Η έΈνωση έδειξε από το πρώτο σετ ότι δεν θα αποτελέσει εύκολο αντίπαλο για τους «πράσινους». Η Ομόνοια έδειξε χαρακτήρα και παρά τις δυσκολίες που συνάντησε, πήρε το σετ με 18-25. Στο δεύτερο σετ οι «βυσσινί» έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν και έφτασαν μέχρι και το 24-21.

Η Ομόνοια πήρε δύο συνεχόμενους πόντους, αλλά η Ένωση έκλεισε το σετ στο 25-23 και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 3ο σετ, η Ομόνοια έκανε καλό παιχνίδι, οι γηπεδούχοι αντιστάθηκαν όσο μπορούσαν, αλλά τελικά το σετ κατέληξε στο «τριφύλλι» με σκορ 25-17.

Το 4ο σετ ήταν και το πιο αμφίρροπο, αφού η Ομόνοια πήρε από νωρίς το προβάδισμα και η Ένωση αντιστάθηκε και έβρισκε συνεχώς τον τρόπο να μένει κοντά στο σκορ. Ο αγώνας πήγαινε για αρκετή ώρα πόντο με πόντο και στο τέλος επικράτησαν οι «βυσσινί» με 32-30.

Στο τάι μπρέικ οι φιλοξενούμενοι πήραν από νωρίς τα ηνία και τελικά κατέκτησαν το σετ με 7-15 και τον αγώνα με σκορ 3-2.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης