HomeSlider«Πονοκέφαλος» λόγω διεθνών

«Πονοκέφαλος» λόγω διεθνών

Το γεγονός ότι η Ομόνοια διαθέτει στο ρόστερ της 12 διεθνείς είναι τιμητικό για την ομάδα, όμως δημιουργεί ταυτόχρονα πρόσθετο «πονοκέφαλο» στον Χένινγκ Μπεργκ. Και αυτό λόγω του ότι στις συνεχείς υποχρεώσεις του «τριφυλλιού», για το πρωτάθλημα και το Γιουρόπα Λιγκ, προστίθενται και οι συμμετοχές αρκετών εκ των διεθνών με τις Εθνικές, γεγονός που αυξάνει την καταπόνησή τους.

Ο Νορβηγός τεχνικός περιμένει την ολοκλήρωση των διεθνών αγώνων προκειμένου να αξιολογήσει τα δεδομένα που θα προκύψουν σε σχέση με το χρόνο συμμετοχής των ποδοσφαιριστών του για να καταστρώσει τα πλάνα του για τη συνέχεια. Από την ερχόμενη Κυριακή η Ομόνοια θα μπει σε νέο βαρυφορτωμένο πρόγραμμα και ο κ. Μπεργκ αναζητά τη φόρμουλα για να επανέλθει η ομάδα σε τροχιά επιτυχιών και ταυτόχρονα να παραμείνει ανταγωνιστική στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια.

Εκτιμάται, πάντως, ότι ο προπονητής των «πρασίνων» θα δώσει αυτή τη φορά βάρος στον εκτός έδρας αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, αφού το τρίποντο είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο μετά από τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα.

Γιώργος Χατζηαντώνης

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης