Thursday, March 30, 2023
Advertisement
ΑρχικήSliderΞεκινά το ξεκαθάρισμα του ροστερ

Ξεκινά το ξεκαθάρισμα του ροστερ

Στην ΑΕΛ θα ξεκινήσει δειλά δειλά η εφαρμογή του πλάνου για τη νέα σεζόν. Μετά από κάποιες μέρες ξεκούρασης που είναι απαραίτητες για όλους στη λεμεσιανή ομάδα θα προχωρήσουν στην εφαρμογή των όσων έχουν αποφασιστεί για προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Έχοντας κατά νου όλα αυτά που συνέβησαν τη σεζόν που έληξε και κάνοντας την ανασκόπηση στην ΑΕΛ γνωρίζουν πολύ καλά το τι πρέπει να πράξουν για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει το στόχο της κατάκτησης τίτλων. Άλλωστε αυτό περιλαμβάνει και ο τριετής σχεδιασμός που ξεκίνησε από το περασμένο καλοκαίρι.

Στην ΑΕΛ λοιπόν πρωτίστως θα ξεκινήσουν από το υφιστάμενο ρόστερ ξεκαθαρίζοντας ποιοι παίκτες μένουν και ποιοι φεύγουν. Θεωρείται δεδομένο ότι οι Αντάμοβιτς και Μπουνόζα, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν, δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα. Ο Πάντιτς επιστρέφει στη Δόξα καθώς ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του.

Από εκεί και πέρα αναμένεται ότι θα γίνει προσπάθεια για να λυθεί το συμβόλαιο του Γκαζαριάν, αφού ο Αρμένιος δεν υπολογίζεται.


Ανοικτό είναι και το θέμα με τον Έουλερ. Ο ακραίος αμυντικός παρά το ότι έδειξε καλά στοιχεία εντούτοις οι συχνοί τραυματισμοί που έχει προβληματίζουν πολύ την τεχνική ηγεσία που ίσως ψάξει για άλλη λύση. Το ίδιο αναμένεται να γίνει με τον Αντβιγιάι. Ο ποδοσφαιριστής ήρθε τον Ιανουάριο αλλά δεν πρόσφερε σχεδόν καθόλου, έτσι πιθανότατα θα φύγει και αυτός.

Ερωτηματικό παραμένει η περίπτωση του κεντρικού αμυντικού Πσισιέ. Μπορεί να μην πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής αλλά έδειξε αρκετά καλά στοιχεία.

Στο μεταξύ οι Πάμπιτς και Νταβόρ πλέον θα λάβουν θέση στον κατάλογο α’ καθώς έχουν ξεπεράσει τα 22 χρόνια και αυτό είναι ένα θέμα για την τεχνική ηγεσία. Υπενθυμίζουμε ότι μόνο 15 παίκτες ξένοι/κοινοτικοί μπορούν να είναι στον κατάλογο α’.

Τεράστιο κεφάλαιο για την ΑΕΛ είναι αυτό του επιθετικού Ράιαν Μαέ. Έκανε εξαιρετική σεζόν και αυτό τράβηξε τα βλέμματα αρκετών ομάδων και δεν αποκλείεται αν κατατεθεί ελκυστική πρόταση στην ΑΕΛ -έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο- να παραχωρηθεί. Αυτό αυτόματα θα φέρει τον Ντούσαν Κέρκεζ να ψάχνει για επιθετικό κορυφής.


Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με άλλους δύο ποδοσφαιριστές. Τον Μαϊντεβατς που θα επιστρέψει από τον Εθνικό με το τέλος της σεζόν αλλά και τον Πάμπιτς.

Αν ο Μαέ δεν αποχωρήσει ένας εκ των δύο θα δοθεί δανεικός.

Αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.
Ακολουθήστε μας στο Google News.

 

 

spot_img
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΠΟΕΛ: Γεμίζει την κατάλληλη στιγμή

Το ΑΠΟΕΛ συνεχίζει την προετοιμασία του για το ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ την ερχόμενη...

Πολύ απλά τα πράγματα για την ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ τα πράγματα είναι πολύ απλά και δεν χρειάζονται πολλές αναλύσεις. Τη Δευτέρα υποδεχόμενη το...

Και τώρα ντέρμπι λένε στην Ανόρθωση

Το γεγονός ότι η Ανόρθωση βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο και πως δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο...

ΑΕΛ: Θέλουν να επιστρέψουν έτοιμοι οι παίκτες

Στα παιχνίδια που προηγήθηκαν η ΑΕΛ έδειξε αρκετά καλά στοιχεία, αλλά και ορισμένες αδυναμίες. Η...

Επιχείρηση «Πάφος» στο… τετράγωνο

Οι αναμετρήσεις της Ομόνοιας με την Πάφος FC και κυρίως εκείνη για τα ημιτελικά του...

Ώρα για στέψη στο Κύπελλο Φούτσαλ

Πολύ μεγάλο παιχνίδι θα γίνει σήμερα στο Φούτσαλ (19:00) και το οποίο θα... κλείσει την αγωνιστική...

Κύρια Θέματα

Ακολούθησέ μας

3,792ΥποστηρικτέςΚάντε Like
197ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Ροή