ΑρχικήSliderΘέλει και το Κύπελλο

Θέλει και το Κύπελλο

Μικρό… διάλειμμα για τον Απόλλωνα λόγω Κυπέλλου, με την προσοχή να στρέφεται αποκλειστικά στον σημερινό (19:00) επαναληπτικό με την ΑΕΛ. Έχοντας ως ασπίδα τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι (1-0), το συγκρότημα του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ θα επιδιώξει να τελειώσει τη… δουλειά και να κλείσει θέση στο ραντεβού με την Ομόνοια για την προημιτελική φάση.

Η δεύτερη τη τάξει διοργάνωση κάθε άλλο παρά αδιάφορους αφήνει τους «γαλάζιους», που στοχεύουν στην κατάκτηση του τροπαίου. Ως εκ τούτου, ο Γερμανός τεχνικός θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για να χτυπήσει το παιχνίδι.

Ο κ. Τσόρνιγκερ έχει αυξημένες επιλογές σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση και κατ’ επέκταση την ευχέρεια να προσαρμόσει το πλάνο του ανάλογα με τον τρόπο που θα προσεγγίσει τον αγώνα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επιδιώξει το γκολ, ούτως ώστε να κάνει πιο εύκολη τη διαχείριση της αναμέτρησης.

Από αγωνιστικής άποψης στο απουσιολόγιο παραμένουν οι Μαλεκκίδης, Βούκασιν Γιοβάνοβιτς, Ονγκεντά και Αυλωνίτης (τιμωρημένος). Στον αντίποδα οι Κατελάρης, Ίλιεφ, Νταμπό, Ζράντι είναι καθόλα έτοιμοι, αφού αγωνίστηκαν στο προηγούμενο παιχνίδι, ενώ στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται και οι Σπόλιαριτς, Ψύχας, Αλεσάμι, Τζουμ, Ίντζια.

Με τέσσερις μόνο απόντες μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, ο κ. Τσόρνιγκερ έχει πλέον εναλλακτικές λύσεις για όλες τις θέσεις και είναι πιθανό να προβεί σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, κυρίως για να φρεσκάρει την ομάδα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης