Η Πάφος FC, στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι, αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 3-3 απέναντι στο ΑΠΟΕΛ, μέσα στο Γ.Σ.Π., για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Με τον τρόπο που εξελίχθηκε η εν λόγω αναμέτρηση, το συγκρότημα του Άλμπερτ Θελάδες μπορεί να είναι… κάπως ευχαριστημένο από το βαθμό, αφού μέχρι και το 90+3′ έχανε με 3-1!
Από εκείνο το σημείο όμως και έπειτα, ο Λουκάσεν με δύο κεφαλιές στο 90+4′ και 90+6′ κατάφερε να μειώσει και να ισοφαρίσει και εν τέλει να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. Προφανέστατα, σε ένα παιχνίδι όπου ο μοναδικός στόχος ήταν το τρίποντο, ο βαθμός της ισοπαλίας σίγουρα δεν ικανοποιεί πλήρως, αλλά, όπως αναφέρουμε και πιο πάνω, βάσει της εξέλιξης του αγώνα δίνει μια κάποια ικανοποίηση.
Επιπλέον, το εν λόγω παιχνίδι έδειξε και πάλι κάποια θετικά στοιχεία της παφιακής ομάδας. Εκεί που χρειάζεται δείχνει χαρακτήρα, εντείνει την προσπάθειά της και βρίσκει την ουσία. Δεν παρατάει κανένα παιχνίδι, ανεξαρτήτως σκορ και το παλεύει μέχρι το τέλος. Αυτά ακριβώς τα θετικά στοιχεία είναι που άπαντες στις τάξεις θέλουν να κρατήσουν από τον συγκεκριμένο αγώνα και να τα χρησιμοποιήσουν και στις εναπομείνασες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα, αλλά και για τον επερχόμενο τελικό Κυπέλλου.
Λοΐζος Μωυσέως

