ΑρχικήΟΜΑΔΕΣΑΕΛΣυνεχίζονται οι... ζυμώσεις στην ΑΕΛ

Συνεχίζονται οι… ζυμώσεις στην ΑΕΛ

Google

🔖 Πρόσθεσε το match.cy
στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

+ Προσθήκη τώρα →

Κανονικά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα προχωρά ο προγραμματισμός στην ΑΕΛ. Ταβάρες, Παπαγεωργίου και Καρώ είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές που συμφώνησαν με την ομάδα της Λεμεσού. Την ίδια στιγμή, η Επιτροπή Προγραμματισμού συνεχίζει τις διεργασίες και για άλλους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο στόχαστρο.

Για την ώρα δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά εάν θα έχουμε σύντομα κατάληξη σε κάποιο ή κάποια θέματα από αυτά που βρίσκονται αυτή τη στιγμή υπό συζήτηση. Το μόνο σίγουρο είναι πως η ΑΕΛ χρειάζεται αρκετούς παίκτες (αριθμητικά) για να συμπληρώσει το ρόστερ της και την ίδια στιγμή θέλει να κάνει προσεκτικές κινήσεις για να αποφύγει τα λάθη που έγιναν την περασμένη περίοδο.

Μια από τις περιπτώσεις που απασχολούν τη δεδομένη στιγμή την ομάδα της Λεμεσού είναι αυτή του Θάπελο Μασέκο. Ο ποδοσφαιριστής ήρθε στην Κύπρο τον Ιανουάριο με τη μορφή δανεισμού από τη Μαμέλοντι Σάνταουνς και ο Ούγκο Μαρτίνς έμεινε ικανοποιημένος από τη συνολική του παρουσία. Ο ίδιος θεωρεί πως δεν έχει θέση στο ρόστερ της Μαμέλοντι, ενώ και ο προπονητής του δεν τον έχει στις βασικές του επιλογές. Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΛ αργά ή γρήγορα θα κάνει κίνηση για να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Μασέκο. Είτε με ελευθέρα μεταγραφή (είναι ο βασικός στόχος της ΑΕΛ) είτε με νέα δανεισμό.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης