ΑρχικήSliderΣε ανοικτή γραμμή με υποψήφιους επενδυτές - Τι λένε οι πληροφορίες

Σε ανοικτή γραμμή με υποψήφιους επενδυτές – Τι λένε οι πληροφορίες

Σε περίοπτη θέση παραμένει και η επόμενη μέρα για το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΛ, λόγω της πρόθεσης του Ανδρέα Σοφοκλέους να αποχωρήσει από την προεδρία της εταιρείας. Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Σοφοκλέους κοινοποίησε τη θέση του με επιστολή προς το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου, το οποίο συγκάλεσε έκτακτη Γενική Συνέλευση προκειμένου να συζητηθούν οι εξελίξεις για την ερχόμενη Πέμπτη 12 Ιανουαρίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκφράστηκε ενδιαφέρον για την ανάληψη της διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος από έναν Άραβα και έναν Γερμανό επενδυτή.

Η διοίκηση του σωματείου διατηρεί ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Άραβα υποψήφιο επενδυτή και σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν, οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Ωστόσο για να προχωρήσει το θέμα θα πρέπει μέχρι την ημέρα της Συνέλευσης ο εν λόγω υποψήφιος να παρουσιάσει ολοκληρωμένη πρόταση συνοδευόμενη από τις απαραίτητες εγγυήσεις όσον αφορά στο οικονομικό, προκειμένου να τεθεί ενώπιον των μελών για έγκριση. Πρόκειται για απαραίτητη προϋπόθεση στην προσπάθεια να πειστούν τα μέλη του σωματείου για την ειλικρινή διάθεση του Άραβα επενδυτή, με τον οποίο γίνονται συνεχείς διαβουλεύσεις.

Όσον αφορά στον Γερμανό υποψήφιο επενδυτή, έγιναν κάποιες συναντήσεις, όμως δεν επήλθε συμφωνία, χωρίς ωστόσο να κλείσει η πόρτα. Τα μέχρι στιγμής δεδομένα αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά και το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει στη Συνέλευση. Στο μεταξύ, ο Ανδρέας Σοφοκλέους είναι στο… ακουστικό για τις εξελίξεις και θα υλοποιήσει την απόφασή του μόνο σε περίπτωση που επέλθει συμφωνία με οποιονδήποτε επενδυτή.

- Advertisement -

Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης