Ο Άρης είναι απόλυτα επικεντρωμένος στο πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα την προσεχή Κυριακή. Το συγκρότημα του Αλεξέι Σπιλέφσκι θέλει τους τρεις βαθμούς προκειμένου να παραμείνει όσο πιο κοντά γίνεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Άπαντες στις τάξεις της ομάδας γνωρίζουν το βαθμό δυσκολίας της επικείμενης αναμέτρησης καθώς και τις ιδιαιτερότητές της. Οι «γαλάζιοι» μετρούν τέσσερις νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο και προέρχονται από μια σημαντική επιτυχία απέναντι στην ΑΕΛ.
Γι’ αυτόν το λόγο η τεχνική ηγεσία του Άρη θέλει να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου να παρουσιαστούν αντάξιοι των προσδοκιών της διοίκησης και του κόσμου της ομάδας.
Από το ντέρμπι θα απουσιάσουν οι τραυματίες Κάρολ Στρούσκι, Έρικ Μποάκι και Αρτέμ Σουμάνσκι. Εκτός επιλογών είναι, επίσης, ο Ζούλιους Ζόκε, ο οποίος συμπλήρωσε απαγορευτικό καρτών, όπως και οι Μιχλάλι Μαγιαμπέλα, Στιβ Γιαγκό που έχουν υποχρεώσεις στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.
Όσον αφορά στο μεταγραφικό κομμάτι, ο Άρης έχει ήδη πραγματοποιήσει δύο κινήσεις στην τρέχουσα περίοδο. Αυτή του Μίλος Μάτισικ και αυτή του Λουκουμπάρ Αμπουμπακάρ. Τη δεδομένη στιγμή δεν διαφαίνεται κάποια άλλη κίνηση στον «ορίζοντα», χωρίς όμως αυτό να αποκλείει το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί εάν βρεθεί κάποια αξιόλογη περίπτωση.
Λοΐζος Μωυσέως

