Αρχίζει σήμερα (20:00) η ημιτελική φάση των πλέι οφ για το Πρωτάθλημα «Allwyn» Βόλεϊ Ανδρών, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην Αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας Ομόνοια – Νέα Σαλαμίνα. Οι δύο ομάδες πέτυχαν από μία νίκη στην κανονική περίοδο και ξεκινούν από… μηδενική βάση την προσπάθεια για πρόκριση στον τελικό. Οι «πράσινοι» επικράτησαν στον Α’ γύρο με 3-1 και οι «ερυθρόλευκοι» στον Β’ με το ίδιο σκορ.
Στο άλλο παιχνίδι, που θα διεξαχθεί στην Αίθουσα «Αφροδίτη», ο Παφιακός ξεκινά με προβάδισμα επί της Ανόρθωσης 1-0, καθώς πανηγύρισε δύο νίκες στην πρώτη φάση (3-1, 3-0). Στον τελικό των πλέι οφ θα προκριθούν οι ομάδες που θα συμπληρώσουν πρώτες τρεις νίκες.
Στο «Λευκόθεο» το ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Δερύνειας για τις θέσεις 5-7. Στον όμιλο συμμετέχει και η Α.Ε. Καραβά (κενή). Οι ομάδες μεταφέρουν τη συγκομιδή τους και θα διεξαχθούν έξι αγωνιστικές. Η τελευταία θα αντιμετωπίσει τη 2η Β’ Κατηγορίας σε μπαράζ για μία θέση στους «μεγάλους». Η Α.Ε. Καραβά έχει 11 βαθμούς, η Αναγέννηση 6 και το ΑΠΟΕΛ 1.

