ΑρχικήΟΜΑΔΕΣΟμόνοια«Πετάει» για το Αζερμπαϊτζάν η Ομόνοια

«Πετάει» για το Αζερμπαϊτζάν η Ομόνοια

Google

🔖 Πρόσθεσε το match.cy
στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

+ Προσθήκη τώρα →

Για το Αζερμπαϊτζάν αναχωρεί σήμερα (10:00) η αποστολή της Ομόνοιας, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Καμπάλα στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου στο Κόνφερενς Λίγκ. Η Ομόνοια χρειάζεται θετικό αποτέλεσμα αύριο ώστε στον επαναληπτικό που θα γίνει στο ΓΣΠ να έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Το εμπόδιο της Καμπάλα είναι αρκετά ψηλό, αλλά όχι ανυπέρβλητο. Σαφώς και η ομάδα θα πρέπει να δείξει ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με αυτό που είχε την περασμένη Παρασκευή στον αγώνα του Σούπερ Καπ. Η ομάδα πρέπει να γίνει πιο δημιουργική, να έχει περισσότερη διάθεση και όρεξη στο παιχνίδι της.

Από την άλλη, θα πρέπει να λειτουργήσει και σωστά αμυντικά ώστε να μην κινδυνέψει καθόλου αν αυτό είναι εφικτό. Μπορεί να υπάρχει ο Φαμπιάνο κάτω από τα δοκάρια και να αποτελεί εγγύηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η αμυντική λειτουργία θα πρέπει να παρουσιάσει κενά.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή μελέτησε αρκετά την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν, έκανε το πλάνο του και αυτό εφάρμοσε στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών. Ζήτησε δε από τους παίκτες του να καταθέσουν πάθος και ψυχή ώστε να εξασφαλίσουν θετικό αποτέλεσμα.

Ο Κύπριος τεχνικός εδώ και μέρες γνώριζε ότι δεν θα είχε στη διάθεσή του τους τραυματίες Εράκοβιτς, Ψάλτη και Παναγιώτου.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Σωφρόνης Αυγουστή, αναμένεται ότι θα προκύψουν αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα που αφορούσε το Σουπερ Καπ. Την ίδια ώρα, δεν αποκλείεται να αλλάξει και ο σχηματισμός και από 4-4-2 να γίνει 4-2-3-1. Θεωρείται δεδομένο ότι ο Μπασιρού θα βρεθεί στην ενδεκάδα και θα μείνει στον πάγκο ο Κασάμα. Μαζί με τον αρχηγό Ιωάννη Κούσουλο θα αποτελούν το δίδυμο στη μεσαία γραμμή. Επίσης είναι ορατό το ενδεχόμενο ο Λέτσιακς να προτιμηθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Μαρκίνιος. Στην επίθεση θέση διεκδικεί ο Μπεζούς, ενώ ο Κακουλλής ίσως μείνει στον πάγκο. Στη σημερινή τελευταία προπόνηση ενδέχεται ο Κύπριος τεχνικός να ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης