Το ΑΠΟΕΛ προκρίθηκε στους «4» του Κυπέλλου με τη νίκη επί της Ένωσης, όμως οι οπαδοί της ομάδας δεν είχαν όρεξη να πανηγυρίσουν έστω και προσωρινά. Τουναντίον, η παρατεταμένη αβεβαιότητα για το μέλλον των «γαλαζοκίτρινων» έφερε νέες διαμαρτυρίες από τον κόσμο κατά της Διοίκησης και του Πρόδρομου Πετρίδη έξω από το ΓΣΠ.
Το κλίμα στις τάξεις ΑΠΟΕΛ παραμένει τεταμένο, ενώ οι τοποθετήσεις μέσω δηλώσεων ή αναρτήσεων στα ΜΚΔ θολώνουν περισσότερο τα νερά για το θέμα των επαφών με τους Βραζιλιάνους υποψήφιους επενδυτές και όχι μόνο.
Η Διοίκηση τηρεί σιγήν ιχθύος, όμως συνεχίζει τις επαφές, με το σωματείο να έχει τον δικό του ρόλο και να ενεργεί προς άλλες κατευθύνσεις. Η πίεση, πάντως, προς τη Διοίκηση της εταιρείας εντείνεται όσο δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση για τα τεκταινόμενα.
Κατά τ’ άλλα ο Πάμπλο Γκαρσία προετοιμάζει την ομάδα για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Εθνικό στο «Δασάκι», που είναι σημαντικό στην προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος. Δεν υπολογίζονται ο Μπρόρσον που θα εκτίσει ποινή λόγω καρτών και οι τραυματίες Μάγιερ, Σταφυλίδης, Σωτηρίου.
Στο μεταξύ, χθες επισημοποιήθηκε η απόκτηση του Πίτερ Ολαγίνκα. Ο 30χρονος (16/11/1995) Νιγηριανός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της περιόδου.

