ΠΑΟΚ: Πρωινή προπόνηση με επιστροφή Κοτάρσκι

ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠΑΟΚ: Πρωινή προπόνηση με επιστροφή Κοτάρσκι
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Με πρωινό ραντεβού στις εγκαταστάσεις της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία θα συνεχίσει την προετοιμασία του για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ (18/9, 19:00) ο ΠΑΟΚ.
Στο προσκήνιο μπαίνει ο αγώνας στο Ηράκλειο για το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέκσου, με τους «ασπρόμαυρους» να σηκώνουν μανίκια για το εκτός έδρας παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα καταστρώσει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, έχοντας στο απουσιολόγιο του μόνο το όνομα του Γιάννη Μιαχαηλίδη, ενώ σε ρυθμούς προπονήσεων θα επιστρέψει και ο Ντόμινικ Κοτάρσκι.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας μετά το χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι στην αναμέτρηση με τη Λαμία, παρέμεινε για δύο μέρες σπίτι του προκειμένου να αναρρώσει, και από σήμερα (15/9) θα επανενταχθεί στο πρόγραμμα της ομάδας, ενόψει του παιχνιδιού με τους Κρητικούς.

Πηγή: sdna.gr


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης